Zarađivala milione na deci, a onda je završila u zatvoru

Ebi Li Miler iz Pensilvanije bila je pravi kuriozitet kada se pojavila na TLC televiziji i počela svoj vrtoglavi uspon ka slavi. Ona je bivša plesačica, a sada koreograf i vlasnica prestižnog plesnog studija iz koga izlaze zaista vrhunske i svetski poznate plesačice. Predstavljala je pravi kuriozitet za gledaoce jer je vrlo strogo podučavala svoje učenice, što je bilo prilično smešno jer zbog svoje težine nije mogla da im pokaže kako da izvedu korak koji ona želi.

Sreda, 14.06.2017.

12:22

Izvor: www.zena.rs

Default images

Podeli:

Inače, plesni studio je Ebi nasledila od majke. Ona ga je preuzela 1995. godine i preimenovala ga.

Usavršavala se i dobila je silne diplome, ali 2012. godine joj je oduzeto člasntvo u udruženju "Dance Masters of America" i to upravo zbog emisije koja ju je i proslavila, "Dance moms".

Kako su rekli iz ovog udruženja, emisija je izvrgla ruglu sve plesne edukatore u udruženju, i celu plesačku profesiju".

Ebi se zbog toga nije nimalo potresla, već je punom parom terala dalje. Njen oštar jezik i drčan stav izazivali su oprečne reakcije - nekima se dopadala, neki su je prezirali.

Majke su ipak bile spremne da daju ogroman novac da bi baš Ebi podučavala njihovu decu, jer to je, mislile su, siguran put ka uspešnoj karijeri. T

oliko joj je dobro išlo da je uspela da otvori i nov studio, i to u Los Anđelesu. To je bilo 2015. godine, i delovalo je da je ova dama nezaustavljiva. Samo dve godine kasnije, emisija "Dance moms" prekinula je emitovanje. Ebi nije štedela pogrdne reči.

Klupko je tek tada počelo da se odmotava. Ebi je u 2014. godini prošla kroz niz pravnih peripetija.

Jedna od majki plesačica čak je i tužila Ebi zbog napada na njeno dete, ali je stvar zataškana. U tužbi je dalje navedeno i da su producenti emisije namerno proizvodili nasilnu i previše kompetitivnu atmosferu zbog gledanosti, a što je jako loše uticalo na devojčice.

Onda je usledilo još tužbi, a majke su tvrdile da im je Ebi "emotivno osakatila" decu. A onda je 2015. godine Ebi optužena da je 2012. godine otvorila tajni račun na kome je krila prave prihode od emisije, reklama i svih ostalih izvora zarade. Proglasila je navodni bankrot da bi se ispostavilo da je zapravo sakrila oko 755.000 dolara.

Maja ove godine njoj je određena zatvorska kazna u trajanju od godinu i jedan dan, a uz to će morati da plati oko 40.000 dolara kazne, ali i 120.000 dolara za sudske troškove.

"Proteklih par meseci bilo je jako teško za mene, moju porodicu ali pre svega moje učenice. Zbog toga sam rešila da zatvorim ovo poglavlje svog života tako što ću prihvatiti kaznu za sve loše što sam uradila. Hvala svima na podršci, a ja ću se uskoro vratiti svojoj jedinoj životnoj misiji - da pomažem mladim plesačicama da ostvare svoj potencijal", rekla je Ebi neposredno pre odlaska na izdržavanje kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare