Ko će se po horoskopu venčati do oktobra?

Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja, će 13. juna krenuti direktnim hodom sa 13. stepena Vage, znaka partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti. Zbog toga do 10. oktobra neki znakovi mogu da očekuju sklapanje braka, a javne ličnosti dobre poslovne ponude.

Petak, 16.06.2017.

09:49

Izvor: www.novosti.rs

Ko će se po horoskopu venčati do oktobra?
Foto: Thinkstock

Podeli:

Blizanci

Pozicija Jupitera, vladaoca astrološke kuće braka, može da vam donese zajednički život s partnerom ili ulazak u brak, a umetnicima i sportistima angažman ili odlazak u inostranstvo.

Lav

Aspket između planete prosperiteta, Jupitera i vašeg vladaoca, Sunca, najavljuje uspeh sportistima i umetnicima. Moguće poznanstvo sa zanimljivom osobom preko neke društvene mreže.

Devica

Simbol ekspanzije, Jupiter u polju ljubavi i posla, u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, najavljuje mogućnost ulaska u brak ili napredovanja u karijeri. Posvetite više pažnje emotivnom partneru.

Škorpija

Sa Jupiterom u polju tajni, neka osoba na položaju može da vam ponudi posao koji će imati uticaja na dalji tok vaše karijere. Na nekom putu moguć ulazak u romansu sa osobom koja je zauzeta.

Strelac

Direktan hod vašeg vladaoca Jupitera preko znaka javnosti donosi obnovu društvenih veza i podršku osoba koje nose uniformu na radu. Amorova strela može da vas pogodi kada se najmanje nadate.

Jarac

Jupiter u astrološkom polju karijere pod uticajem Merkura, simbola biznisa, donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova. Moguć susret sa starom simpatijom.

Ribe

Jupiter se pokrenuo direktnim hodom preko polja posla obrazujući trigon sa Merkurom, vladaocem polja partnerskih odnosa, što može da vam donese dogovor o poslovnom ortakluku ili ulasku u brak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare