Nekada je imala 90 kg: Uvela je samo jednu stvar u svoju dijetu i prepolovila se!

Amerikanka Alisa Lask danas je ponosna na svoje telo, te rado priča o trikovima koji su joj pomogli da transformiše svoj izgled.

Nedelja, 18.06.2017.

10:35

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

@lose_like_lyss је поделио/ла објаву дана

Dvadesetsedmogodišnja Alisa Lask iz Hetisburga počela je naglo da se goji od kada je otpočela vezu sa tadašnjim dečkom, a danas mužem, Karterom Laskom.

Oni su tada često posećivali restorane brze hrane, te je Alisa u tom periodu dostigla težinu od 90 kilograma.

Život od tada postaje drugačiji, a mnoge stvari poput odlaska u šoping predstavljalo je traumatično iskustvo, kojeg se nerado seća.

"Ugojila sam se 20-25 kilograma za godinu dana, jela sam brzu hranu sve vreme i uopšte nisam vežbala. Sećam se da sam šetala tržnim centrom i bukvalno želela da plačem jer sam bila nezadovoljna svojim izgledom. Tada sam odlučila da krenem u akciju i da pazim na to šta jedem", rekla je Alisa.

Usledila je poseta lekaru, koji joj je preporučio da pije oko četiri litre vode na dan. To je bilo mnogo više unosa tečnosti nego ranije, a pored vode, Alisa je počela zdravije da se hrani, kao i da vežba nekoliko puta nedeljno.

Postepeno, život je počeo da joj se menja. Uz tranformisan izgled, Alisa je dobijala sve više samopouzdanja, a ubrzo ju je Karter zaprosio.

@lose_like_lyss је поделио/ла објаву дана

"Verili smo se nedugo pošto sam smršala deset kila, a moje venčanje me je motivisalo da nastavim. Do svadbe sam skinula još pet kilograma. Totalno sam promenila način života i počela sam da idem u teretanu. Pribegla sam nekim zdravim navikama, kao što je veći unos vode i redovno treniranje, iskrena je.

Danas Alisa ima 65 kila, a sada kada se priseća kaže da joj najteže bilo da donese odluku da li će i dalje da ima aktivan društveni život, ili će da se posveti novom stilu življenja.

@lose_like_lyss је поделио/ла објаву дана

"Ljudi ponekad nisu mogli da razumeju moje odsustvo sa proslava pošto nisam želela da budem blizu hrane. Morate da odlučite šta vam je bitnije: želje i iskušenja ili posvećenost ciljevima", ističe Alisa.

@lose_like_lyss је поделио/ла објаву дана

Na kraju, ona je imala savet za sve ljude koji žele da smršaju na zdrav način: da počnu da piju dovoljno vode, da paze šta jedu i da vežbaju tri-četiri puta nedeljno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.