Četiri saveta za najbolji seks u životu

Kako biste povećali seksualni apetit i prodrmali strasti u vezi, savetujemo da se služite sledećim...

Nedelja, 18.06.2017.

12:07

Izvor: Super žena

Četiri saveta za najbolji seks u životu
Foto: Thinkstock

Podeli:

1. Unazad zabaci glavu

Iako možda preferirate da gledate partnera za vreme seksa u oči, kada zabacite glavu unazad, vaš orgazam biće intezivniji. Naime, krv koja se nakuplja u glavi odgvorna je za još bolji osećaj vrhunca. Ovo možete izvesti u raznim pozama.

2. Gledaj, ali ne diraj

Ako želite totalno da ga izbudite, nemojte da mu dozvolite diranje, dok se „igrate“ sa sobom. Uzmite maramu i zavežite mu ruke. Počnite da se igrate svojim grudima, sa klitorisom, i idite sve do trenutka kada ne bude više mogao da izdrži. Onda se pobrinite za njega.

3. Višestruki orgazam za njega

Da li znate da i muškarci mogu da dožive višestruke orgazme? Tajna se krije u stimulisanju njegove Jen-Mo tačke, koja se nalazi između testisa i anusa. Pre orgazma, poigrajte se sa tom tačkom.

4. Uzmi ono što želiš

Prema jednom istraživanju utvrđeno je da oko 75 odsto muškaraca sanja da žena preuzme incijativu tokom seksa. To ne znači da treba da budete u kostimu, sa bičem u ruci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.