Mesečni horoskop za jul 2017. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Subota, 01.07.2017.

00:01

Izvor: B92

Mesečni horoskop za jul 2017. godine

Podeli:

Ovan

*ALT

Ljubav

Vaš emotivni život bismo mogli podeliti na dva dela – period do kraja druge dekade meseca obeležiće vaša nesigurnost, opterećenost porodičnim i ljubavnim odnosima, slaba energija, razdražljivost i sklonost da se ili povlačite ćutke pred problemima, ili da pak delujete previše agresivno, napadno, maltene pa histerično. Emotivni partner je u boljoj poziciji od vas i verovatno je da neće shvatati koliku vam tenziju unosi svojim ponašanjima i svojim „lako ćemo“ stavovima, dok se vi slamate od posla i obaveza ili dok pokušavate da zadovoljite njegove potrebe. Period koji će biti aktuelan tokom treće dekade jula (kod nekih od vas krenuće i malo ranije) potpuno je drugačiji – donosi vam mogućnosti za odlazak na zajednički odmor, bolju i topliju komunikaciju sa voljenom osobom, kao i više izlazaka i provoda u kojima ćete oboje uživati i opustiti se. Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, odličan je mesec za letnje ljubavi i avanture. Svojom pojavom i energijom lako ćete privlačiti poglede suprotnog pola, bićete komunikativni i harizmatični i ne sumnjam da ćete se odlično provesti i uživati u strasti i slatkim ljubavnim izazovima. Potrajale ili ne potrajale – ove veze i vezice će biti nešto u čemu ćete biti srećni.

Posao

Tokom prve dekade jula, Ovnovi bi morali da budu oprezniji i pažljiviji kada je poslovni segment u pitanju. Pun Mesec tokom prve dekade može izvući na površinu nesuglasice, naročito sa nadređenima i autoritetima. Vaši su živci prilično istanjeni a strpljenje je stiglo do nekih svojih krajnjih granica. Sve do kraja druge dekade i prelaska Marsa u znak Lava možete biti dosta opterećeni i pritisnuti obavezama. Tek nakon toga ulazite u energetski i misaono prosperitetniji period. Nove poslovne ponude, ali i dobre prilike za nezaposlene Ovnove aktuelne su u drugom delu jula. Imate mogućnosti i za dodatne poslovne angažmane. Što se finansija tiče – proći ćete solidno, ali računajte na povećane troškove oko kuće.

Zdravlje

I fizički i mentalno ste dosta isceđeni. Potreban vam je „izduvni ventil“ i njega možete pronaći u rekreaciji, češćim izlascima, druženju sa prijateljima. Takođe, brzo ćete shvatiti da su i promene u načinu ishrane neophodne. Treća dekada meseca donosi vam rasterećenje i dobru energiju.

Bik

*ALT

Ljubav

Naglašeni znak Raka, pogotovo što će se Mars koji vlada vašim partnerskim odnosima, nalaziti u ovom znaku sve do kraja druge dekade jula, teško da pogoduje mirnim i stabilnim situacijama u vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vi ćete biti „laki na jeziku“, a partner vaše primedbe i način komunikacije može doživljavati prilično opterećujuće i odgovaraće na njih pritiskom. Moguć je i porast ljubomore i posesivnosti od strane voljene osobe. Sve ovo se može jednim delom regulisati i ispraviti, ali će biti potrebno više vašeg strpljenja i usmerenosti na očuvanje zajedništva. Jedan deo ove pomalo negativne energije moći ćete da „ispeglate“ ukoliko budete otišli na zajednički odmor, ili ako se više posvetite izlascima i druženju. Iako se Mars u trećoj dekadi seli u vaše polje doma, što generalno ne može doneti stabilnost u porodičnim odnosima, ipak će praviti dosta lepe i stabilne aspekte, pa mi izgleda da ćete, ako ništa drugo, makar poslednje dane jula dočekati u miru i ljubavi sa voljenom osobom. Usamljenim pripadnicima znaka ovo su odlični dani za provod i uživanje. Sad, koliko će neka nova poznanstva ići u pravcu ozbiljnijeg odnosa, to je već pitanje – najviše iz razloga što vi lično možda nećete biti spremni na to. Nova poznanstva vam idu preko polja okoline, komšiluka, a tokom druge dekade preko poslovnih okolnosti. Kraj meseca može doneti pokretanje i romanse preko društvenih mreža ili prijatelja.

Posao

Vaša vladarka će tokom celog jula tranzitirati kroz polje koje se vezuje za posao, ali i predstavlja vaše finansije. Energija znaka Blizanci daće vam prednosti i dobre mogućnosti kada su komunikacija, pregovori sa poslovnim partnerima i dogovori u pitanju. Povremeno će vam polje komunikacije naglašeno tranzitnim Marsom donositi nerazumevanje sa saradnicima ili sa šefovima, ali ovo možete prevazići time što se nećete upuštati u besmislene diskusije, već tražiti nove načine i rešenja. Drugi deo meseca može vam doneti novu poslovnu ponudu, ali će i poboljšati stanje vaših finansija. Saradnje sa strancima će imati blage zastoje, tokom drugog dela jula.

Zdravlje

Tokom jula bi moglo doći do poboljšanja zdravstvenog segmenta. Vi ćete biti u boljem raspoloženju, više u pokretu, prijaće vam fizičke aktivnosti, ali i odlazak na odmor ili na neko mesto na kojem ćete moći da se opustite i rasteretite. Stariji pripadnici znaka tokom drugog dela meseca mogu imati problema sa zglobovima, jetrom, ali i krvnim sudovima.

Blizanci

*ALT

Ljubav

Venera je tokom jula meseca u vašem znaku i polju ličnosti, što itekako pozitivno može uticati na vaše emotivne i bračne relacije. Možda tu stvari sada i nisu najsavršenije, jer je prilično komplikovan period iza vas, ali ispred vas jesu dani kada možete mnogo učiniti za odnos sa voljenom osobom. Bolje se razumete, drugačije se ponašate jedno prema drugom, a uklapanje po svim pitanjima bi trebalo da ide bez većih problema. Nemojte biti „brzi na jeziku“ kada su primedbe u pitanju, ali zato se potpuno opustite ukoliko imate nameru da kažete nešto lepo, podsticajno, duhovito, ukoliko želite da predložite i organizujete zajedničke trenutke. Kada tokom treće dekade meseca Mars i Sunce pređu u vaše polje komunikacije, ali i kraćih putovanja, mogli biste zajedno sa partnerom da odete na odmor ili da se makar više posvetite jedno drugom. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju pred sobom vrlo obećavajuć mesec za ljubav, pogotovo što će Venera iz vašeg znaka napraviti trigon na Jupitera koji se nalazi u polju ljubavi tokom druge dekade jula. To je i najbolji period za ulazak u nove emotivne priče, jer pre toga Venera pravi kvadrat sa Neptunom, koji vam može doneti preteranu idelizaciju ili ulazak u odnos sa osobom koja neke stvari krije od vas ili nije potpuno iskrena. Tokom treće dekade opozicija Venere i retrogradnog Saturna može u vaš život vratiti osobu iz prošlosti.

Posao

U ovaj mesec ulazite u prilično nepovoljnoj i komplikovanoj poslovnoj i finansijskoj situaciji. No, nemate razloga za očajavanje i zabrinutost – već od kraja prve nedelje jula stvari počinju da se dešavaju bržim i podsticajnijim tempom. Ulazak vašeg vladara Merkura u polje komunikacije i dogovora otvoriće nove poslovne pregovore, daće vam jednu podsticajniju i bržu energiju, a ako ste nezaposleni – vreme vam je da se pokrenete i tražite posao. Kada i Sunce i Mars u trećoj dekadi jula takođe uđu u ovo polje, možete da napravite mnogo ambicioznije poteze i odlične rezultate. Venera u vašem znaku daje vam harizmatičnost i odlične komunikacijske sposobnosti. Iskoristite je maksimalno.

Zdravlje

Jednim delom ćete početi da se osećate bolje već od prvih dana jula, ali vam potpuni oporavak sledi tek u drugom delu meseca. Za vas je sada neophodno da budete u pokretu, jer vam fizička aktivnost izuzetno pogoduje i donosi korist organizmu.

Rak

*ALT

Ljubav

Što u većoj, što u manjoj meri – prve dve dekade meseca jula neće baš najpovoljnije uticati na odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Šta više, pun Mesec u polju partnerskih odnosa tokom prve dekade meseca može samo dodatno pogoršati situaciju, i učiniti da se i kod vas i kod voljene osobe jače aktiviraju ljubomora, posesivnost i sumnjičavost. Prilično ćete klackati sa raspoloženjima i neki od vas mogu, povučeni potrebom da promene nešto u svom životu, ući u tajni odnos sa osobom koju duže vreme poznaju ili sa kojom su imali nekih dodirnih tačaka u prošlosti. Od treće dekade meseca stvari će krenuti na bolje između vas i stalnog partnera i možda biste mogli da razmislite da odete na neki zajednički odmor ili bar kratko putovanje. Ovo će vam itekako prijati. Usamljeni pripadnici znaka sa Venerom u polju tajni, koja će ovde boraviti tokom celog jula, mogu najpre očekivati avanturu, zabavu i neke momente koji će pre biti obojeni strašću i seksualnošću nego ljubavlju. Pošto će ova Venera praviti opoziciju sa Saturnom, moguće je razrešenje neke priče iz prošlosti, ili ponovni dolazak osobe sa kojom ste ranije imali ljubavnu povezanost. Obnovite kontakt, jer sada je moguće da se po ovom pitanju „oslobodite“ i to na samom kraju jula.

Posao

Veći deo meseca obeležiće borbe i intenzivne situacije u poslovnom segmentu. Obratite pažnju na period oko punog Meseca tokom prve dekade, jer u tom periodu možete biti pod jakim pritiskom i napraviti neki ishitren i impulsivan potez koji vam se može obiti o glavu. Neka veća podrška od drugih, ali i bolja dešavanja kreću u drugom delu meseca. Naći ćete način kako da priđete saradnicima koji su vam bitni, ali ćete otvoriti i nove poslovne mogućnosti. Sastanci i pregovori otvaraju vam put ka boljim rezultatima i projektima koji će vam donositi dobit na duži rok. Ako ste nezaposleni, najveće šanse da dobijete posao koji vam odgovara su tokom treće dekade meseca.

Zdravlje

Prvi deo jula vam ne pogoduje. Ne možete da se prilagodite promenljivom vremenu i možete trpeti glavobolje, promene pritiska, nervozu. Vodite računa i o načinu na koji se hranite, jer i on trenutno jako utiče na to kako se osećate. Lagani obroci i više fizičke aktivnosti pomoći će vam da se osećate bolje. U drugom delu meseca očekujte više energije i bolje raspoloženje.

Lav

*ALT

Ljubav

U ovaj period ulazite nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim i bračnim partnerstvima. Rasprave i svađe i nisu toliki problem – one mogu dolaziti u „naletima“, ali isto tako brzo i nestajati. Problem je vaš lični osećaj da ste zarobljeni u okolnostima na koje ne možete da utičete. Od kraja prve dekade jula pronaći ćete lakše način za komunikaciju sa partnerom – otvorićete se jedno drugom po nekim pitanjima i stvari će između vas dvoje polako krenuti da se popravljaju. Bićete ponovo „oni stari“ od početka treće dekade meseca. Entuzijazam i dobro raspoloženje vratiće se u vašu vezu. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju, naročito u prvom delu jula jesu mogućnosti za prolazne flertove i ulaske u tajne „kombinacije“ koje vam neće činiti dobro – samo će vas dodatno destabilizovati. Usamljeni Lavovi će biti pod opsadom od strane udvarača maltene tokom celog jula meseca. Ne bi me začudilo da u isto vreme održavate komunikaciju i povremene susrete sa više osoba – moguće je da ne možete da se odlučite i da iz tog razloga hoćete sebi da date šansu da vidite u kom pravcu ovi odnosi idu. No, od početka treće dekade, naročito od mladog Meseca u vašem znaku – bićete sigurni u to šta i koga zaista želite. Neki od vas će u drugom delu meseca stupiti u kontakt sa bivšom ljubavlju. Ovo bi vas moglo na kratko destabilizovati i učiniti da poželite da ponovo osetite lepršanje „starih leptirića“ u stomaku....

Posao

Od zakočenosti i nezadovoljstva do velikog pokreta i dobrih rezultata – ovo bi ukratko mogao biti opis poslovnog segmenta kod Lavova tokom jula meseca. Naime, koliko god da ste u nekoj formi zakočenosti na ulasku u ovaj period, budite sigurni da će stvari vrlo brzo krenuti da se dešavaju. Upašćete u dinamiku, u veliku količinu obaveza, ali i razgovora i pregovora sa saradnicima. Novi poslovni kontakti će se aktivirati, imaćete i podršku od strane autoriteta i kolega (uglavnom, mada će ovde povremeno biti nekih varnica), a kada uđete u treću dekadu jula, neće biti šanse da neko zaustavi vaš poslovni bum. Mlad Mesec u vašem znaku tokom ovog perioda donosi vam novu, uspešnu životnu fazu.

Zdravlje

Najbolnija tačka kada je zdravlje u pitanju sada je stres i od njega vam kreću svi problemi. Najmanji će biti nesanica i nervoza, dok bi se kod starijih Lavova ovo moglo odraziti i na pritisak i probleme sa kardio vaskularnim sistemom. Poboljšanje nastupa polako, i tek u trećoj dekadi jula moći ćete da kažete da ste gro problema po pitanju zdravlja ostavili iza sebe.

Devica

*ALT

Ljubav

Tokom jula lako možete dostići ravnotežu koja vam je potrebna u partnerskim odnosima. Ipak, nemojte smetnuti sa uma da je tu ravnotežu moguće lako i poljuljati. Potrebno je da uložite više sebe, više truda, da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Takođe, oboma vam je potrebno da provodite više zajedničkog vremena u nekim zabavnim aktivnostima – da li u druženju sa prijateljima, da li u izlascima ili pak odlasku na zajednički odmor. Iako vam je poslovni segment sada jako važan i imate puno obaveza, morate u istoj meri graditi i emotivni segment – uvek nađite dovoljno vremena za voljenu osobu. Možete jako poboljšati i unaprediti kvalitet vaše veze. Doduše, neki od vas tokom ovog meseca mogu potražiti malo zabave i „sa strane“ i to uglavnom preko poslovnog segmenta. Sami razmislite da li vam je ovo zaista potrebno. Slobodne Device imaju prilika za nove emotivne kontakte, ali je pitanje koliko će zaista imati vremena i volje da se ovim šansama zaista i posvete. Sada će neke veće aktivnosti na ovom polju biti moguće naročito ako je osoba koja vas interesuje vezana za vaš posao – na taj način biste spojili lepo i korisno. Obratite pažnju na drugi deo jula i na opoziciju Venere i Saturna, jer vam ona donosi osobu iz prošlosti, ali stoji mogućnost i da aktivira emotivnu vezu sa nekim sa kim imate razliku u godinama i ko je verovatno zauzet.

Posao

U vašem polju karijere i pozicije tokom celog jula boraviće tranzitna Venera koja će vam dati lepe šanse da poboljšate komunikaciju sa poslovnim partnerima, šefovima – ali i da predstavite sebe kao osobu koja je uspešna u dogovorima i koja ima dobre ideje i planove. Poslovne aktivnosti će biti velike i slobodno možete očekivati dinamičan i aktivan period. istina, rezultati će biti manji od očekivanih, ili vi lično nećete biti zadovoljni prilivima koje dobijate na konto tolikog truda. Treća dekada meseca donosi aktiviranje polja konkurencije, pa obratite pažnju na ono što se dešava oko vas. Intuicija će vam biti jaka i može vas izvući iz problema – oslonite se na nju.

Zdravlje

Potreban vam je odmor i to je sada već više nego evidentno. Mogli biste da ovaj mesec iskoristite i odete negde, pa makar i na par dana – da napunite baterije i oporavite se. Tokom celog jula ćete biti podložni stresu i često ćete se osećati iscrpljeno. Uradite nešto za sebe.

Vaga

*ALT

Ljubav

Dokle god je Mars, koji vlada vašim emotivnim vezama i bračnim odnosima u znaku Raka i u kvadratnom aspektu na vaš znak, a to je do početka treće dekade jula – teško je da možemo reći da ćete biti zadovoljni situacijama u vašem ljubavnom životu. Doduše, vaša vladarka u znaku Blizanaca učiniće da ne gledate na ove situacije toliko drastično i teško kao u vremenu koje je iza vas. Jednostavno, pustićete da stvari idu svojim tokom i nadati se najboljem. Partner će naročito početkom meseca biti opterećujuć, ljubomoran i posesivan i u tim danima nemojte uzvraćati istom merom, jer možete dovesti vašu vezu do one tanke granice koja može čak ići i u distanciranje ili razlaz. U trećoj dekadi meseca i vi i partner ste u jednoj više nego pozitivnoj fazi – tada slobodno planirajte neki zajednički put ili odmor, a u svakom slučaju – uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom. Usamljeni pripadnici ovog znaka od 5-og jula ulaze u dane koji im samo idu na ruku na svaki mogući način. U potpunosti ćete se „dići“, biti raspoloženi, pozitivni, puni energije. Lako ćete sklapati nova poznanstva i sigurno je da ćete biti okruženi udvaračima. Možete biti malo neodlučni kom od njih da se „priklonite“, ali ovo su slatke muke, zar ne? Neki od vas tokom druge dekade mogu ostvariti i kontakt sa prošlošću – ovaj će susret razrešiti mnoge nedoumice i dovesti vas u situaciju da birate da li hoćete obnovu odnosa.

Posao

Obaveze su vas pritisle pa povremeno ne možete da dođete sebi. Posebno u prvim danima jula ćete biti nervozni, pa se u tom periodu sklanjajte od nekih napetih situacija sa poslovnim partnerima, ali i kolegama i naročito – autoritetima, šefovima. Računajte na jedan vrlo aktivan poslovni mesec, koji će tokom svoje prve polovine zaista nositi težinu i vašu opterećenost, ali nemojte da žalite zbog toga što ulažete sebe u ovaj segment. Sve će vam se to itekako isplatiti na svaki mogući način od treće dekade meseca. Vaši su planovi odlični, sprovodite ih postojano a ubrzo ćete imati i podršku za njih. Što se finansijskog dela tiče – mesec jeste promenljiv, ali ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni.

Zdravlje

Posao i porodični i emotivni odnosi će vam donositi nervozu tokom prvog dela meseca, pa je u tom periodu naročito važno da nivo stresa smanjujete time što ćete biti u pokretu ili se baviti fizičkom aktivnošću. Drugi deo jula je umnogome lakši i u njemu ćete osetiti veći priliv energije. Ovo je period kada možete promeniti neke životne navike, naročito po pitanju ishrane.

Škorpija

*ALT

Ljubav

Osećaj povređenosti i dubokog nezadovoljstva biće prisutan na ulasku u jul mesec kod onih u emotivnim vezama i brakovima. Ne možete da utišate svoje misli, svoje nemire i osećate se prilično nesigurno i nestabilno u relaciji u kojoj ste. Voljena osoba teško da ima sluha sada za vas, vodi neku svoju politiku i samo vam povremeno daje nagoveštaje svoje prisutnosti i povezanosti sa vama. Iskreno rečeno, da su neki preterano dobri dani pred vama, pa i nisu. Venera koja vlada partnerskim odnosima je u znaku Blizanaca i „ne vidi“ vaš znak, dok je vaš vladar Mars u Raku gde je u padu i u nepovoljnoj, slaboj poziciji. Tek kada Mars pređe u znak Lava od 20-og jula možemo da pričamo o nekom vašem drugačijem pogledu i ponašanju prema voljenoj osobi. Ono što bi bilo dobro jeste da pokušavate da ostvarite kvalitetnu komunikaciju sa partnerom, jer ćete jedino na taj način smiriti sebe. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaće tokom druge dekade meseca mogućnost za ulazak u emotivnu priču. No, moram priznati da je veliko pitanje da li bi ovaj odnos mogao ići ka bilo čemu ozbiljnijem. Očigledno da vaše vreme za pravu ljubav još uvek nije došlo.

Posao

Iako vam poslovni segment daje mogućnosti za neko mirnije funkcionisanje već nakon prve nedelje jula, teško je da ćete vi situacijom u kojoj ste biti zadovoljni. Čini vam se da ulažete sebe previše, da se crpite, a da su rezultati samo prosečni. Neko pravo pokretanje možete očekivati tek od početka treće dekade meseca, kada će Sunce i Mars biti u vašem polju karijere i kada vas u ovom segmentu očekuje i mlad Mesec i nov poslovni početak. Da se razumemo, ovo ne znači da će vam se od tog trenutka otvoriti svi putevi, ali vam donosi neuporedivo bolje funkcionisanje, popravljanje poslovnih pozicija i napredovanje. Što se finansija tiče, tim delom ćete biti zadovoljni, jer će priliva biti iz više izvora.

Zdravlje

Da vam je potreban odmor – potreban vam je! Pitanje je samo da li ćete moći da odete na njega pre treće dekade meseca. Do tada – borite se sa nervozom, sa nesanicom, sa stomačnim problemima. Ako je ikako moguće, pokušajte da nagomilani stres izbacite kroz rekreaciju ili makar opuštanje vikendom na bazenima i kupalištima. Plivanje je pun pogodak.

Strelac

*ALT

Ljubav

Venera je tokom maltene celog meseca u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Sad....to bi kao trebalo da bude dobro, je l' da? Međutim, teorija je jedno, a praksa drugo, pa će ispasti da ćete tokom celog jula morati da se borite sa promenljivim partnerovim ponašanjem. U jednom momentu ćete biti više nego zadovoljni odnosom, da biste već u drugom morali da postavite određene granice, jer će voljena osoba preterivati ili pokušavati da utiče na vas. Partner je voljan da izlazi, svaki čas pokušava da vas pokrene, da vas aktivira, a vi baš i niste u potpunosti u fazonu za tako nešto. Vrlo često ćete se osećati teško i želeti samo svoj mir, ništa više. Jasno vam je – na delu će morati da budu kompromisi da ne biste dolazili u neka razmimoilaženja i neprijatne situacije. Neki od vas će u jednom trenutku, otprilike u drugoj dekadi meseca, biti pod velikim uticajem prošlosti – moguć je kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ukoliko ste slobodni, pred vama je mesec u kojem ćete se osećati neuporedivo bolje nego inače. Pripadnici suprotnog pola su evidentno, više zainteresovani za druženje i dešavanja sa vama, a vama lično će biti lakše da odgovorite na udvaranja i da se upustite u neke lake flertove. Ipak, ono pravo – nešto što je baš po vašem ukusu i što može trajati – naći ćete tek u trećoj dekadi jula.

Posao

E, ovo je već mesec kojim će Strelčevi biti zadovoljni. Već od kraja prve nedelje jula situacije će početi da se odvijaju brže, dinamičnije – definitivno za sobom polako ostavljate period sporosti i zastoja koji vam je sve živce na sitno iskidao. Kontakti i komunikacija sa poslovnim partnerima će se pojačati, neki od vas mogu započeti sa novim saradnjama, dok će drugi imati priliku da promene radno mesto ili da nađu posao. Kada jednom bolja dešavanja otpočnu, neće se zaustaviti do kraja meseca. Inostranstvo vam takođe daje velike mogućnosti i neki od vas će svoju sreću okušati baš u ovom segmentu. I neće se pokajati. Od treće dekade očekujte veliku pomoć i podršku drugih – vaši planovi se konačno realizuju.

Zdravlje

Tek od 20-og jula, kada Mars napusti vaše polje kriza, moći ćete da kažete da se zaista „dižete“ u zdravstvenom segmentu. Dosta toga je potrebno da promenite u svojim životnim navikama – počev od ishrane, odmora, rekreacije. Saturn i dalje ide unazad kroz vaše polje ličnosti – još neko vreme „imate fore“ da shvatite da se prema svom organizmu ne možete ponašati kao do sada.

Jarac

*ALT

Ljubav

Sve dok Mars ne izađe iz vašeg polja ozbiljnih partnerstava i braka, što će se dogoditi 20-og jula, nećete moći da potpuno budete opušteni u emotivnom segmentu. Naime, non stop će se nad vašom vezom nadvijati sivi oblak iz kojeg će povremeno izbijati munje i gromovi, prouzrokovani sumnjom, ljubomorom, emotivnom povređenošću i vas i partnera. Biće više napetih momenata do 20-og koji neke emotivne odnose mogu zaista ugroziti u smislu da dođe do odvajanja i konačnog razlaza. Sami izaberite kako ćete se ponašati, sve u zavisnosti od toga da li vam je već svega preko glave ili ste spremni za još napora za očuvanje veze. Neko iz poslovnog okruženja kome ste vi već duže vreme simpatični može pokušavati da flertuje sa vama – iako ćete biti na velikom iskušenju, zapitajte se da li ste spremni još i ovaj teret sada da nosite? Usamljeni pripadnici znaka Jarac neće tokom jula ostati bez emotivnih šansi, ali se opet postavlja pitanje – da li ste zaista spremni da se prepustite i uđete u novu ljubavnu priču? Vrlo je moguće da ćete ostati nedostupni i zatvoreni i da ćete biti eventualno spremni za otvaranje tek krajem ovog meseca...

Posao

Venera u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, koja tu tranzitira tokom celog jula, uticaće pozitivno na odnose sa kolegama, ali i na vaš odnos prema obavezama. Baš kad su te obaveze u pitanju – obratite pažnju na njih tokom druge dekade jula, nemojte kasniti, jer ćete imati problem sa naplatom potraživanja i finansijskim delom. Neki od vas mogu biti i kažnjeni oduzimanjem nekog procenta od plate. Oni koji svoj posao budu shvatili maksimalno odgovorno, imaće čemu da se raduju. Neke lepe vesti će doći do vas, moguće su nove poslovne ponude, ali neki će moći da uživaju i u unapređenju, jačanju poslovnih pozicija, nekoj formi nagrada.

Zdravlje

Situacija vas tera da promenite nešto u svojim navikama, a vi se i dalje tvrdoglavo držite starih obrazaca. Stres je vrlo aktuelan u prvom delu meseca i morate ga jednim delom izbacivati iz sebe tako što ćete biti u pokretu, aktivni, ali i promeniti nešto u svom načinu ishrane, odnosu prema odmoru i opuštanju. Niste od čelika i nemojte se ponašati tako. Učinite nešto za sebe.

Vodolija

*ALT

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, imate period do 20-og jula koji samo i isključivo radi u vašem interesu. Odlični su dani za komunikaciju sa voljenom osobom, za neke lepe i opuštajuće momente, za zajedničko letovanje, za planiranje prinova, ma za sve! Zaista nećete moći da se požalite u prve dve dekade meseca da nešto ne štima i ne funkcioniše kako treba. Ulaskom Marsa u polje braka i ozbiljnih emotivnih partnerstava, situacije se mogu preokrenuti i aktivirati i ono negativno. Zato je neophodno da maksimalno budete posvećeni odnosu i da ne date partneru razloga za „napade“ na vas....na primer – bilo bi baš fino kada biste smanjili flertovanje u tim danima, ili sa manje žara pričali o nekoj bivšoj ljubavi. Ukoliko ste usamljeni pripadnik znaka, Venera u prirodnom polju ljubavi i zabava, koja će tu boraviti sve do kraja jula, učiniće da se itekako dobro osećate. Moći ćete da izlazite češće, da upoznate neke nove i zanimljive osobe sa kojima ćete imati pregršt tema za razgovor i želeti i pomalo flerta i „ljubavisanja“. Sad, da li će vam ovi dani doneti nešto ozbiljno, to ćemo tek videti. Neki od započetih odnosa imaju šansu da potraju....

Posao

Jednim velikim delom jula meseca Vodolije će u poslovnom segmentu funkcionisati u fazonu – samo obaveze, obaveze, obaveze.....a odmora i opuštanja nigde. Sad, koliko god sve ovo bilo naporno i povremeno jako iscrpljujuće za vas, ne možete poreći da počinjete da dobijate i dobre povratne informacije – neka nova poslovna partnerstva vam se nude, od strane šefova imate podršku (naročito polovinom jula), vaši planovi se itekako dobro kreću ka realizaciji....Samo nastavite ovim tempom, koliko god on bio težak i spor, i ne brinite – sve ovo i još više je tek pred vama. Dobićete polovinom meseca jednu izvanrednu poslovnu ponudu koja se može vezivati i za inostranstvo. Ne oklevajte, zgrabite je.

Zdravlje

Polje bolesti i životnih navika je pod velikim pritiskom i Vodolije svakako moraju da pronađu način da se više odmore i opuste. Savetuje vam se da ovog meseca obavezno ili uzmete godišnji odmor, ili otputujete negde makar na par dana. Neophodno vam je da se regenerišete, jer ste iscrpljeni, bez energije i često imate padove imuniteta.

Ribe

*ALT

Ljubav

Emotivne veze i bračni odnosi imaju dobre predispozicije za kvalitet i postojanost tokom jula meseca. Venera je u vašem polju doma i porodice tokom ovog perioda i doneće vam lakšu atmosferu, prijatne trenutke i opuštenost sa partnerom. No, da ne pomislite da će sve baš biti više nego savršeno – računajte da povremeno, naročito tokom druge dekade jula, nećete moći da date dovoljno pažnje i vremena voljenoj osobi. Moguće je da će njene reakcije biti neprimerene, buntovničke, da će se duriti i tvrdoglaviti i da ćete morati da se pozabavite ovim pitanjima. Povremeno vas tokom jula može savladavati umor i blago neraspoloženje, što će partner automatski povezivati sa tim da se distancirate ili da se povlačite iz odnosa. Zato je neophodno da se potrudite da ovakvi momenti ne unesu pometnju i ne destabilizuju vašu vezu. Ukoliko ste usamljeni, puno polje ljubavi itekako ukazuje na aktivnosti i zanimljiva dešavanja. Međutim, čini mi se da ćete samo jednim delom biti zadovoljni – ili osobe koje vas zanimaju neće imati „ono nešto“ što je vama potrebno, ili ćete vi ostajati emotivno nezainteresovani i funkcionisati samo po principu strasti.....

Posao

Promenljiv poslovni mesec. Ovo ne znači da krajnjim rezultatima nećete biti zadovoljni, već pre da ćete non stop biti na nekim klackalicama i vrlo često se osećati nesigurno. Takođe, pogotovo od drugog dela jula, suočićete se sa znatnim povećanjem obima obaveza. Dodouše, to će vam doneti i veće prilive, ali ipak – moraćete dobro da zapnete da biste ovo izgurali. Polovinom meseca nova poslovna ponuda će stići do vas i svakako biste trebali da je ozbiljno uzmete u razmatranje, jer vam nudi mogućnost da suštinski promenite svoje trenutne poslovne pozicije. Mlad Mesec u trećoj dekadi jula u vašem polju kolega i poslovnih okolnosti, uvodi vas u novu životnu fazu – neki od vas će dobiti odgovorniji posao ili poziciju i od vas će se očekivati da umete da se snađete u svemu ovome.

Zdravlje

Zdravstvene prilike će biti prilično dobre tokom većeg dela jula meseca. Ipak, od 20-og i ulaska Marsa u vaše polje bolesti i životnih navika, potrebno je da se ozbiljnije pozabavite stanjem svog organizma. Stariji pripadnici znaka bi trebali da se sklanjaju od sunca, da kontrolišu pritisak i krvne sudove i da, ukoliko imaju problema sa kardio vaskularnim sistemom, obavezno konsultuju lekara.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare