7. trening: Mršavljenje sa Super ženom i Milanom Zarićem

Lični trener Milan Zarić pomaže vam svojim "Weight Loss & Detox" programom da dođete do svog cilja i skinete tih par kilograma viška. Na redu je 7. trening...

Ponedeljak, 07.08.2017.

12:38

Izvor: Super žena

7. trening: Mršavljenje sa Super ženom i Milanom Zarićem
foto: thinkstock

Podeli:

Najbolji način da započnete radni dan jeste kvalitetan obrok i fizička aktivnost, a danas vam predstavljamo dobar doručak i VII trening našeg serijala Weight Loss & Detox.

Verovatno već znate da je doručak najbitniji obrok dana, on treba da sadrži proteine, masti ali i ugljene hidrate. Kvalitetan obrok ne mora da bude skup već njegov kvalitet zavisi od vaše mašte i želje. Ako jedete kod kuće naš savet je da danas to bude omlet od 2 jaja, komad pršute, sir i paradajz, ukusan, zdrav i kompletan obrok za savršen početak dana.

Što se tiče današnjeg treninga fokus je na muskulaturi cora.

1. Iskorak nazad sa penjanjem na klupicu 2 x 3 serije

2. Bocni izdrzaj sa opruzenim rukama 15 sekundi x 3 serije

3. Ceo trbusnjak sa podignutim nogama 20 x 3 serije

4. Istezanje ledja sa sipkom u pretklonu 30 sekundi x 3 serije

Pauza između vežbi mora biti minimalna dok je na kraju svakog kruga oko 2 minuta i provedite je u ležećem položaju sa podignutim nogama uza zid uz duboko disanje.

Milan Zarić
Master profesor sporta i fizičkog vaspitanja

www.licnitrener.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare