Moj dečko stalno "lajkuje" jednu plavušu, osećam se bespomoćno

Moj dečko na Tviteru stalno lajkuje slike neke plavuše, a kad ga pitam što to radi napadne me da sam ljubomorna. Da li se ona njemu sviđa?

Ivana

Utorak, 08.08.2017.

13:00

Izvor: B92

Moj dečko stalno

Podeli:

Ivančice, svakako da mu se sviđa! Još ako se zove Ingrid, ukoliko mu se ne bi sviđala ne bi bio muškarac! Ko nije gledao švedske akcione filmove i od tada sanjao plavuše, on je sve samo ne muško! (To što, nakon nekog vremena, shvatimo da pavuše nisu ništa bolje od brineta ili crnki, ne umanjuje potrebu kod muškog roda za "Švedžankama"!)

Dakle, shvatila si da, pored sebe, imaš pravog muškarca. I sad da shvatiš da to što lajkuje neku plavušu znači samo jedno: napaljeni klinac kome je malo dosadno u vezi/braku i beži iz toga na tako jadan i besmislen način!

Šta ti je činiti? Lajkuj istu tu plavušu! Četuj sa njom...tako da sve to on vidi tj "provali"! I još joj preporuči da četuje, kao i ti, sa Rocco Sifredi-em! To što ti ne četuješ i ne lajkuješ Rocco-a je greh na tvoju dušu, ali nemoj zato da uskratiš Ingrid tog plezira. Ako ti dečko/muž nešto prigovori reci mu da je ljubomoran. Moraš njegovim oružjem da biješ boj sa njim. I pobediš ga, na kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare