Njen muž je napisao poruku svim ženama sa oblinama: Sada je usledio njen odgovor

Nedavno je Robi Trip, javni govornik, pisac i kreativni aktivista, objavio dirljivu poruku na Instagramu, koja je prvenstveno upućena njegovoj supruzi Sari Trip.

Petak, 11.08.2017.

11:34

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

Robi je u svojoj objavi istakao razloge zašto voli svoju suprugu Saru, kao i njeno telo koje nije po "standardnim merilima lepote”.

Ubrzo su stizale reakcije iz celog sveta, a mnoge žene su ostale oduševljene njegovim načinom razmišljanja, kao i velikom ljubavlju i poštovanjem koje pokazuje prema svojoj supruzi.

Naravno, među onima koji su ga podržali bilo je i osoba koje su istakli da ga je žena Sara nagovorila na tako nešto, ali i da je ona daleko od poželjne dame.

Sada se oglasila i Sara, koja je za magazin "Women’s Health” iskreno ispričala što misli o njegovoj objavi.

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

"Smešno mi je bilo kada sam videla neke komentare. Pogotovo komentare žena koje su rekle kako bi bile ponižene u slučaju da je njihov muž objavio tako nešto. Da je otkrio svima kako imaju veliku pozadinu, strije ili debele butine. Ali ja sam ponosna na sve svoje delove tela. Oni nisu ružni ili pogrešni, oni su prelepi. A prelepo nije nužno sinonim za tanko i mršavo”, izjavila je Sara.

Ona je potom istakla da joj se sviđaju određene reakcije ljudi:

“Neverovatno je videti toliko pozitive i ljubavi. Robijeve reči o meni su toliko slatke i nežne i mislim da je objava postala viralna jer su i drugi ljudi to prepoznali. Postoji mnogo žena sa oblinama koje se osećaju loše zbog slike koju mediji predstavljaju društvu kao jedinu ispravnu sliku žene. Nažalost, neke od tih žena s oblinama u životu nemaju nekoga ko ih voli takve kakve jesu i ko voli njihove obline. Ja imam sreću što imam muža koji voli svaki deo mene, od prvog dana kad smo se upoznali.”

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

Sara je srećna i što su Robijeve reči imale uticaj na mnoge žene koje pate od nedostatka samopouzdanja:

“Neverovatno je koliko je parova širom sveta označilo jedno drugog u komentarima na objavu. Njegova objava izrazila je ono što mnogi muškarci i žene osećaju, ali nikada nisu uspeli to da izgovore naglas”, izjavila je Sara i dodala:

“Samo želim da sve žene sa oblinama znaju da su seksi i lepe baš kao i sve ostale žene. Tajna leži u samopouzdanju i ljubavi prema samoj sebi. Volite sebe kakve jeste, a ne kakve bi trebalo da budete. Samopouzdanje je ono što je stvarno seksi, a svaka devojka i žena zaslužuje da se oseća lepo.”

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.