Blago vama ako ga imate uz sebe: Ovaj znak ne zna za neveru

Čak i kada dođe do problema u vezi, ovaj znak ne pomišlja na preljubu kao ‘metodu’ rešavanja problema.

Subota, 12.08.2017.

10:56

Izvor: B92

Blago vama ako ga imate uz sebe: Ovaj znak ne zna za neveru
Foto: Thinkstock

Podeli:

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi teže da ostvare emotivan odnos pun ljubavi, sigurnosti i podrške. U njihovoj vezi nema mesta preljubi, te im ne pada na pamet da švrljaju sa strane.

Sa druge strane, Rak nikada neće biti u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvek razmišlja na dugoročne staze.
Njemu je potrebna osoba sa kojom će moći da ima topao dom i porodicu, a imajte u vidu da se mnogo daje u vezi, ali isto toliko i traži.

Rak žudi za pažnjom, želi da mu se dokazuje ljubav, a on će je vrati trostruko. Kada je reč o problemima u vezi, nikada ih ne gura pod tepih, već ih rešava otvorenim razgovorom.Ni ne pomišlja na preljubu kao ‘metodu’ rešavanja problema zato što je odan do samog kraja.

Rakovi kriju složenu emotivnu strukturu i duboke unutarnje doživljaje. To su ljudi koji su sazdani od snažnih osećaja i koji duboko proživljavaju sve što se oko njih događa.

Ćutljivi su, oprezni i tajanstveni. Većina ih se ne brine i ne plaši toliko za sebe koliko za svoju porodicu, a naročito za decu.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.