Konačno srećna: Smršala je, ali ostala je koža veća od nje same

Žaklin Adan je smršala 135 kilograma. Treniranje i zdrava ishrana za nju su bili jedini pravi put za gubitak kilograma. Ali, savršeno telo nije dobila dijetom.

Subota, 12.08.2017.

20:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Na svom Instagram nalogu ova devojka beležila je svaku promenu i ceo proces mršavljenja.

"Od samog početka moja borba nije bila laka. Bila je to teška mentalna i fizička bitka. Mnogi ljudi će reći "samo je smršala", ali to je mnogo više od toga. Kada bi makar bilo tako lako", napisala je na Instagramu i poručila da niko ne treba da odustane od svojih želja jer mu drugi govore da neće uspeti da ih ostvari.

"Let them say that I can't". One of my favorite sayings. When I was over 500 pounds, and I set my goal to lose over 300 pounds, I was told that was a very hard goal to accomplish. A lot of people doubted what I could do or what I was capable of. But I did not listen to them. I knew I could do it, and that I would do it, and to me, that's all that mattered! I just took it one pound, one day, one step at a time. I did not want to prove others wrong, but I wanted to prove myself right! When I fell, I stood right back up. When I wanted to quit, I pushed harder. I turned to the ones around me who believed in me, and helped lift me up when I felt I could not go on. I never quit. One day at a time! Still to this day, I will not let obstacles, surgery, loose skin, self doubt or my body image stand in my way! It's time to start taking back your life! Never let what others say stop you from living your life. Let them say that you can't. Let them say that you won't. And than...do it...for you!!! . . . . #jacquelineadan #jacquelinesjourney #facetoface #facetofacefriday #extremeweightloss #weightloss #weightlosstransformation #weightlossbeforeandafter #beforeandafter #beforeandafterweightloss #effyourbeautystandards #obesetobeast #perfectlyimperfect #bodypositive #bodyconfidence #plussize #lovemyshape #ican #transformation #transformationfitnation #transformfitspocommunity #wlstories #wlscommunity #onaquest #bodybuildingcom #poparmy #blogilates #fitspo #fitfam #fitnessmotivation

Објава коју дели Jacqueline Adan (@jacquelineadan44) дана

Kada je uspela da se oslobodi kilograma, ostao je neverovatan višak kože koji je podsećao i opominjao kako je nekada izgledala.

Zato je ona posle svog puta mršavljenja nedavno imala operaciju kojom je ukonjen višak kože na njenom telu.

Pre operacije je pratioce na Instagramu kojih ima 29 hiljada, pozdravila osmehom.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare