Nju tražio ceo svet: Bila striptizeta, sada veštičarenjem budi seksualnu želju i dovodi do vrhunca

Šejni Meri sa Novog Zelanda nekadašnja je striptizeta i plesačica egzotičnih plesova. Prešla je u polje veštičarenja, nakon što je otkrila da njeni klijenti žele dublju povezanost. Sada širom Australije uči seksualnim veštinama i otkriva čarolije poboljšanja orgazma. Posao razvija i u Amsterdamu, Londonu, Berlinu...

Sreda, 13.09.2017.

21:00

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

2 days of filming THE MAGIC OF EROTIC DANCE

A post shared by SHANEY MARIE (@shaneymarie_sexwitch) on

Šejni tvrdi da veštičarenje može povećati zadovoljstvo i da je to jedna od najvećih sila koje se mogu iskusiti.

Nekadašnja striptizeta danas živi od podučavanja parova paganskim seksualnim veštinama, koje podrazumevaju veštinu pojačavanja orgazma. Njena delatnost nije ograničena polom, ona kaže da seksualno veštičarenje podrazumeva stare paganske veštine da bi se otključali seksualni putevi koji donose veće zadovoljstvo.

"Muškarci su bili u potrazi za dubljom povezanošću. Čitala sam da su ranije kada su postojali hramovi muškarci od erotskih plesača tražili savete i isceljenje", priča.

Moderni striptiz klubovi su moćna igra.

Muškarcima su žene objekti, a one od njih uzimaju novac. To više nije mesto ljubavi, smatra Šejna, koja je odlučila da to promeni. Duhovna sfera je, kaže, najbolji način da se ponovo povežemo sa erotskim.

Njeni klijenti uče rituale kao što su moilitve na oltarima ljubavi, erotski plesovi, kao i uobičajene seksualne i kristalne igračke koje dvode do orgazmičnog doživljaja. Ona takođe baca i čini, takozvanu seksualnu magiju, koja će dopreti do osobe i daće joj seksualno zadovoljstvo.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare