Ako se moj muž stalno svađa, da li to znači da me ne voli?

Poštovani,

mislim da me muž više ne voli. Stalno trazi razlog za svađu i povlačenje u drugu prostoriju. Šta da radim? Sabaha

Četvrtak, 14.09.2017.

09:59

Izvor: B92

Ako se moj muž stalno svađa, da li to znači da me ne voli?

Podeli:

Dear, Sabaha....možda u drugoj prostoriji gleda porniće (to nije nikakav greh) pa ga je blam da ti kaže, te se sa tobom svađa kako bi otišao u drugu prostoriju...vežba IQ pa te zato provocira ne biste li se posvađali i tako on odradio trening za mozak....

Naravno da ovo nema blage veze sa mozgom, te zato ti lepo njega pitaj zašto hoće da se sa tobom svađa.....da li je greška u tebi (nije, on ima falinku, ali ipak ga pitaj), zašto ide u drugu sobu te mu nabaci da ako gleda pornaju i ti bi sa njim...Od njegovog odgovora zavisiće i tvoj sledeći potez. Velika je verovatnoća da će ti posle toga biti jasno da te ne voli ili ne voli kako bi ti htela.

Onda ti je, nadam se, jasno šta ti je činiti?! Jeste li?! Ako nije, evo šta ti je činiti.....pokušaj sporazumno da se sa njim razvedeš ili preko suda. Situacija u kojoj si najgora je mnoguća! Ni tamo ni ovamo! Rešavaj to što pre, da ne bude posle...Sabaha ne dočekaš "sabah sa šejtanom"!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare