Nestvarna scena, suprug samo gledao: Nikol nije samo svog muža sinoć ljubila

Aleksandar Skarsgard sinoć je osvojio Emi nagradu za ulogu u fenomenalnoj seriji "Big Little Lies". Ali to mu nije bilo dovoljno. Kada je sišao sa bine prišao je svojoj supruzi iz serije Nikol Kidman i strasno je poljubio u usta.

Ponedeljak, 18.09.2017.

10:45

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

literally cucked by an angel :') - - #nicolekidman #keithurban #alexanderskarsgard #emmys #emmys2017

A post shared by Harry Chronic Jr. (@harrychronicjunior) on

"Nikol, nije ti to muž", "Skarsgard ljubio Nikol pred mužem", samo su neki od naslova koji su od jutros preplavili medije i društvene mreže i tako bacili sve sa dodele Emija u drugi plan.

Dok im je čitava dvorana aplaudirala i gledala ih u čudu, tapšao je i suprug Nikol Kidman, tu na koji metar kraj njih. Iako je poljubac bio deo scenarija, Kit se držao zaista "muški".

Zanimljivo je da je Aleksandar Skarsgard, upravo nakon završetka snimanja serije prekinuo dugogodišnju vezu sa Britankom Aleksom Čang, za koju je često znao da kaže da je žena kraj koje može da se skrasi. Onda se pre mesec dana pojavio sa Nikol na teniskom turniru i tada su izgledali kao da su veoma bliski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.