Smršala je 40 kg - kako? Umesto da smišljate izgovore, uradite ovo

Dvadesetčetvorogodišnja Moli Smit je uspela da smanji obim svog tela za pet konfekcijskih brojeva. Danas je mnogi ne prepoznaju.

Četvrtak, 28.09.2017.

10:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Iako dolazi iz porodice koja neguje sportski duh, studentkinja Moli Smit je razvila opsesiju za hranom koja ju je dovela do problema sa gojaznošču.

U najgorem periodu, njena težina je iznosila 102 kilograma, što ju je sve više činilo nesigurnom i depresivnom.

Kako kaže, zbog jednog dečka je rešila da drastično promeni svoj način života.

"Pomalo smešno, bila sam zainteresovana za jednog dečka, I znala sam da me nikada ne bi pogledao, dok ne smršam. Brzo sam ga zaboravila, ali jednom kada sam shvatila da to mogu, samo sam nastavila."

U početku, ova studentkinja je rešila da započne dijetu. Kad je počela da gubi kilograme, smanjivala je broj kalorija koji je unosila.

"Odlučila sam da je dovoljno da unosim 1200 kalorija na dan, a da pored toga vežbam."

Moli je istakla da izbegava ugljene hidrate. Takođe, u njenoj ishrani, nema mesta za prerađenu hranu.

Nakon što je izgubila 40 kilograma, Amerikanka je upisala kurs za nutricioniste, na kome uči o ishrani i zdravlju. Osim toga, na profilu na Instagramu motiviše druge i daje savete svim ženama koje imaju poteškoće u mršavljenju.

Moli je u jednom intervjuu izdvojila savet kojim bi svi trebalo da se vode.

"Počnite da šetate i najviše se fokusirajte na ishranu. Nemojte početi sa nerealnim ciljevima u vežbanju, kako ne biste ubrzo izgubili motivaciju. Budite strpljivi, rezultati će doći sami."

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.