Kako da znam koji od dvojice muškaraca je "pravi" ?

Kako da znam koji od ove dvojice je "praviji" ? P.S. Odgovor "nijedan" mi nije od pomoći. Hvala. Anđelka

Subota, 07.10.2017.

18:36

Izvor: B92

Kako da znam koji od dvojice muškaraca je

Podeli:

GČ:

(Spuštam se na tvoj nivo, Anđo, kako bi ti razumela moj odgovor.)

Pa uporediš ih. Vidiš koji je je „praviji". Zavisi..na primer, ako malo ide u levu ili desnu stranu, onda znači....šta znači Anđelkice....tako jeee...da je ukriv(o). Ako je „praviji" onaj drugi, onda izaberi njega. Ako su oba kriva...izaberi onaj koji je vise prav od drugog. Posto ti je geometrija toliko bitna. Dakle, ovaj moj odgovor je dvosmislen tj u emotivnom i perverznom smislu, kao i tvoje, priglupo, pitanje. Očigledno da NIJEDAN ti ne odgovara u potpunosti!! Ni sama sebi, ne odgovaraš u potpunosti, pa nije ni čudo što imaš ovakvu dilemu i postavljaš ovakvo pitanje. Ako ti ne znaš ko je „praviji", ko će znati odgovor na takvo pitanje?! Niko! Obojica imaju, svako za sebe, nešto što te njima vuče. (Zadrži te razloge za sebe, ne smaraj me time.) Očigledno da obojica nemaju sve što im treba za tebe i zato si u dilemi. Vidi šta tebi treba od muškarca i prema tome se postavi kod ove dvojice. Nijanse sama moraš da razlučiš i tu ti niko drugi ne može pomoći. Evo ti par saveta:

1. Ako obojica ne zadovoljavaju sve tvoje prohteve ostavi ih.

2. Nemoj ih ostaviti već ih koristi samo za seks.

3. Šetaj jednog po jednog, u zavisnosti od mesta na koja izlaziš i sa kim si u društvu....

25. Kupi dildo i budi sa njim dok ne dođe onaj „pravi"- vrlo verovatno da ćeš se zaljubiti i shvatiti da je dildo taj i još je prav i nećeš tražiti „pravijeg".

A možeš i da poslušaš savete onih koji ostavljaju komentare na moje savete...pa da „srcem odlučiš"..."šta ti duša kaže"..."zbunjena si, smiri se i hladne glave odluči ko je praviji"..."pusti ovog smarača, veruj u ljubav i ona će ti doći"....pa do onih „bolesna si kada imaš dvojicu"..." sram te bilo, razvratnice"...Dakle, možeš da poslušaš knjige iz 20 veka koje na žalost više ne piju vodu i da čekaš onog pravog, umesto da koristš blagodeti 21. veka i uživaš u dvojici. Ako poslušaš 20. vek i odlučiš da čekaš „pravijeg", umesto da štrikaš, kupi Anđo, ipak, dildo na baterije da bar doživljavaš orgazme a ne da samo uzalud gubiš vreme čekajući čameći sama! Bolje dildo nego mušema!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare