Da li mi je minus što sam nevina sa 25 godina?

Da li mi je kod muškaraca minus to što sam nevina sa 25 godina (samo da napomenem da to nije zato što sam u fazonu ništa pre braka ili zato što sam ružna čak naprotiv, jednostavno - splet okolnosti)? Marina

Nedelja, 08.10.2017.

14:00

Izvor: B92

Da li mi je minus što sam nevina sa 25 godina?

Podeli:

Minus zato što si nevina sa 25?! Još samo vantelesnu oplodnju da uradiš i bićeš pravi pravcati "tatin sin"! Možda ti i poveruje da si bezgrešno začela. U eri, gde devojke do 25-e godine, makar, jednom urade "podmlađivanje vagine" ti si unikat!

Pa u toliko godina ni Crnogorke a ni one sa Peštera nisu više nevine. Makice, kada je reč o "spletu okolnosti" zbog kojih si, idalje, nevina, predlažem ti da napišeš neki roman. Kada Jelena Bačić Alimpić može da piše knjige, može svako...a tvoja bi bila bestseler! Verovatno bi ušla i u knjige iz biologije za šesti razred.

Lekcija "Sva čuda ljudskog roda". Kada je reč o muškarcima koji se "susretnu" sa nevinom osobom od 25 godina...njihove reakcije mogu biti različite. Od toga da se zgroze, čude, premišljaju, uplaše......do onih koji bi da ti "pokažu" kolike su baje, pošto ti, očigledno, nemaš pojma i kreću da se lože (a tebi će sve to biti super i misliti da tako treba). Možda je najbolje da nevinost izgubiš sa nekim starijim i iskusnijim....možeš i da "rentaš" nekog eskorta.....a možeš i sa tvojom srodnom dušom tj "nevinkom", pa da zajedno naučite tu lekciju. Ustvari, najbolje bi bilo da to "uradiš" sa onim ili onom (šta god da preferiraš) sa kojim želiš. A da li je to za nekog minus ili plus, šta te briga, kada je tebi super. Ako je nekom to minus, budi i ti negativna tj u minusu prema njemu. A za onog kome je to plus....prvo proveri da to nije tvoj tata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.