Trik je jednostavan: Njih dvoje znaju kako izgleda orgazam od 18 sati

Bračni par Melani i Skot Meklur iz Amerike ima nesvakidašnji seksualni žiovt. Dok se drugi trude da dožive makar malo zadovoljstva, njih dvoje znaju kakav je osećaj iskusiti orgazam koji traje i do 18 sati.

Utorak, 10.10.2017.

14:35

Izvor: Super žena

Trik je jednostavan: Njih dvoje znaju kako izgleda orgazam od 18 sati
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

U braku su osam godina, i tvrde da orgazam mogu da dožive i jednim zagrljajem. I Melani i Skot ističu da je tajna njihovog seka to što se savršeno poznaju i što su neverovatno bliski.

Međutim, to nije najvažnija tajna, glavna caka se krije u tantričkom seksu koji je i doprineo njihovoj bliskosti.

"Mi pokušavamo drugima da objasnimo da ne mora da dođe do seksa da bi se doživeo orgazam, treba samo da vizuelno predstave svju seksualnu energiju - rekla je Melani.

Skot ju je podržao i istakao da ponekad čak i samo disanje ili laganiji ples mogu da izazovu seksualnu reakciju, odnosno orgazam.

- Treba da proizvodite zvukove jer na taj način sebi dajete dozvolu da izrazite i oslobodite svoju moć, a to pojačava orgazam. Disanje je ključno, a treba da dišete duboko - rekao je.

Skotu je tantrički seks omogao i da se reši prerane ejakulacije, a tajne ovog seksa poručavao je sa Melani. Zajedno su usavršili svoje veštine.

I sada tvrde da ukoliko sede razdvojeni u istoj prostoriji, a neko od njih dvoje doživi orgazam, doživi i ovaj drugi jer oseti prvog.

Skot i Melani danas drže časove tantričkog. Polaznici uče osnovne taktike za savršen orgazam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.