Voleli biste da budete influenser? 4 super saveta modne blogerke

Svoju je stranicu "Man Repeller" Leandra Koen pokrenula još 2010. godine i to kao modni blog. Danas, ona je neverovatno uspešno preduzeće i publikacija, koju na Instagramu prati skoro dva miliona ljudi. Ovo su njeni praktični saveti kako možete da postanete bloger i influenser.

Sreda, 11.10.2017.

12:39

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ciljevi u karijeri

"Nisam imala ciljeve za 'Man Repeller', osim toga da ću u biografiji imati referencu na temelju koja se zasnivala da će me neko zaposliti nakon diplome. Sanjala sam da ću izveštavati za Njujork magazin ili postati cenjena modna urednica... Znate onu scenu na početku filma 'Đavo nosi Pradu' u kojoj more modnih urednica obuva svoje štikle i trče kroz Soho na posao? Jako sam želela da moj život tako izgleda", rekla je Leandra.

Ubrzo je shvatila važnost realnih ciljeva i fokusiranje na njih ju je dovelo do onoga gde je sada.

Platforma mora ostati autentična

"Kad sam počela 2010. godine, reči autentično i transparentno nisu se koristile tako puno kao danas, ali su oni kao načela sastavni su deo mog DNK i DNK 'Man Repellera'. Ja sam otvorena knjiga, srce i duša su mi uvek otvoreni i bilo bi mi neprirodno da na 'Man Repelleru' ne reflektujem život koji živim privatno", priča.

Why does my face always look so old when I'm in Paris? 📸@collagevintage2

A post shared by Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) on

Nemojte prodati svoje principe

"Ljudi mogu da čine što god žele. To je njihov život, njihova društvena mreža. Ipak, moraju da budu svesni kakvu ličnost i stil života promovišu tamo i jesu li spremni da se nose se s tim u budućnosti", tvrdi Leandra objašnjavajući da se niste se prodali ako imate oglase na profilu, ali ako zbog njih i novca koji donose žrtvujete svoje principe onda jeste.

Poznanstva su najbolji deo ovog posla

"Najbolji deo ovog sveta su odnosi koje sam razvila. Ako ste se oduvek divili modnoj industriji, kad joj napokon priđete, osećate se kao da ste u snovima. Odjednom razvijete odnose s tim ljudima koji su se do sada činili kao mitska bića", zaključuje.

Me and all my new friends!!!! I love them so much. @katespadeny #katespadeny

A post shared by Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare