Za odrasle: Žena fubalera snimljena u avionu, izabranik nije njen muž

Supruga Kajla Lafertija, napadača Severne Irske ovih dana je na meti seksualnih optužbi. Naime, manekenka Vanesa Laferti je "glavna osumnjičena" za damu iz toaleta od strane većine ljudi koji su pogledali viralni seks video. Ona, naravno, sve poriče.

Nedelja, 19.11.2017.

10:48

Izvor: Super žena

Za odrasle: Žena fubalera snimljena u avionu, izabranik nije njen muž
Foto: Getty

Podeli:

Naime, na Internetu je objavljen snimak para koji je u avionu uhvaćen "u akciji".

U toaletu par je vodio ljubav, ali je snimak dospeo na internet i nastao je potpuni haos- najviše zbog činjenice da žena sa snimka liči na ženu fudbalera, a muškarac u akciji nije on.

A Vanesa se tako, opravdano ili ne, našla u središtu skandala. Sve što je mislila da kaže u svoju odbranu, napisala je na Tviteru: "Ne uvlačite me u vaše gadosti. Svako ko bude video snimak složiće se da je odvratan. A, ono što je najvažnije jeste da na njemu nisam ja".

Manekenka je odmah otišla u Švajcarsku gde njen suprug trenira za FK "Bazel". Izvesno je i da neće podneti krivične prijave za uvredu i klevetu, već želi da što pre zaboravi dešavanja "iz aviona".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.