"Najseksi zatvorenik" uživa u ljubavi, ona veruje da to nema veze s novcem

Džeremi Meks je osvanuo kao "najseksi zatvorenik". Posle odsluženja zatvorske kazne, postao je modna zvezda, razveo i postao momak bogate naslednice "Topshop carstva" Kloi Grin. Iako ga njena familija "ne miriše", jer misle da su zajedno zbog njenog nasledstva i slave, Kloi kaže da oni uživaju i imaju ozbiljne planove.

Ponedeljak, 27.11.2017.

14:38

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Par je zajedno od prošlog leta, a Kloi zapravo ne radi ništa i na glasu je kao razmažena tatina devojčica koja troši njegovu imperiju vrednu 3,8 milijardi funti.

Pitanje je uopšte kako njih dvoje funkcionišu, jer dok je Miks dizao tegove u zatvoru, ona je živela u porodičnoj kući u Londonu vrednoj više od deset miliona funti, krstarila luksuznim jahtama, obilazima svet...

Tako i sada ne štedi ni kada je u pitanju njen izabranik, a brojne luksuzne zabave i godišnji odmori postali su deo njihove svakodnevice.

Look who else was at #Cropover in #Barbados... #JeremyMeeks #ChloeGreen #Coupledom

A post shared by TheYBF (@theybf_daily) on

*ALT

Iako je Kloi u jednom trenutku ugasila svoje naloge na društvenim mrežama, jednom se oglasila pvodom svog ljubavnog izbora:

"Ovo je samo početak. Cenim svu pažnju i mržnju koju dobijam".

S druge strane Džeremi kaže da su njihovi planovi veoma ozbiljni:

"Nikada nisam bio srećniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.