Nekadašnji muž snima seriju o Harijevoj princezi

Ako je verovati šuškanjima i pisanju strane štampe nekadašnji muž Megan Markl, buduće britanske princeze, veoma je zatečen što će njegova bivša uploviti u brak sa princom Harijem. Utučen i tužan holivudski producent Trevor Engelson planira da snimi seriju o svojoj bivšoj ženi.

Četvrtak, 30.11.2017.

08:39

Izvor: Super žena

Nekadašnji muž snima seriju o Harijevoj princezi
Foto: Getty

Podeli:

Engelson je sedam godina bio momak i dve godine muž Megan Markl, a odlučio je, pišu strani mediji, da snimi seriju o njihovoj vezi i raskidu koji nije preboleo.

Glavni lik prema scenariju biće razvedena Amerikanka koja se seli u London da bi se udala za člana kraljevske porodice.

Tako on zapravo planira da unovči njenu novu vezu i brak , a Engelsonovi prijatelji tvrde da ga je on već imao razgovore sa kolegom Danom Farahom.

Detalji scenarija se još osmišljavaju, ali nije najavljeno da li će i kada ovaj projekat biti i realizovan.

*ALT

Megan i Engleson nisu mnogo objašnjavali razloge razvoda, ali njen brat je tvrdio svojevremeno da je to bilo zbog pritiska Holivuda i njene uloge u seriji "Suits".

Megan se preselila u Toronto i usledio je razvod. Inače, upravo njen brak je bio najveći "kamen spoticanja" u kraljevskoj porodici koja je dugo bila protiv izbora princa Harija.

Buntovan kao i do sada, on je ipak uspeo da se izbori za svoju ljubav, a novo kraljevsko venčanje očekuje se na proleće 2018. godine.

Kako je najavljeno posle venčanja ona će se u potpunosti posvetiti humanitarnom radi i neće više biti glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare