Kraljica Instagrama: Njena fotografija je osvojila najviše lajkova u 2017.

Nakon što smo saznali ko su najpopularnije osobe na Instagramu, tim koji stoji iza ove globalne mreže je otkrio čija fotografija je osvojila najviše lajkova, koji se mere u milionima.

Četvrtak, 30.11.2017.

11:51

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pevačica Bijonse je četvrta najpopularnija osoba na Instagramu, a njena fotografija na kojoj je najavila blizanačku trudnoću je osvojila 11,1 milion lajkova. Time, ona je osvojila prvo mesto na listi najpopularnijih objava na Instagramu u 2017. godini.

Pop diva je za prvih 24 časova osvojila čak osam miliona lajkova pratilaca, te ne čudi zašto se ova fotka, kojom je pevačica objavila da je trudna, smatra kultnom.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Na drugom mestu je objava svetskog fudbalera Kristijana Ronalda koji je sa svojim pratiocima podelio intimni momenat iz bolnice. Na fotografiji je njegov sin Kristijan Ronal junior i izabranica Džordžina Rodrigez sa novorođenčetom koje drži u svojim rukama, a ovu fotografiju je lajkovalo 11 miliona ljudi

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pevačica Selena Gomez je nedavno bila na transplantaciji bubrega, a dirljiva scena iz klinike je rastužila njene fanove širom sveta. Oni su joj dali podršku u vidu lajkova -10,3 miliona.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Četvrto mesto je osvojila ponovo pop diva Bijonse. Ona je sa svojim timom fotografa snimila umetničku fotografiju samo mesec dana nakon porođaja, na kojoj je prvi put pokazala svoje blizance, Rumi i Sir. Ova fotka je dobila 10,2 miliona lajkova.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kristijano Ronaldo se ponovo našao na ovoj listi. Za fotografiju svojih blizanaca Matea i Eve fudbaler je osvojio 8,2 miliona lajkova, te zauzeo peto mesto na listi.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare