I ona voli mlađe: Pevačica pred kamerama ljubila 23-godišnjeg muškarca

Dok mnoge javne ličnosti na sve načine pokušavaju da sakriju svoj privatni život, posebno emotivni, pevačica Britni Spirs apsolutno ne želi da krije svoju sreću koju je pronašla u novoj vezi.

Četvrtak, 30.11.2017.

13:00

Izvor: Super žena

I ona voli mlađe: Pevačica pred kamerama ljubila 23-godišnjeg muškarca
Foto: Getty

Podeli:

Američka zvezda Britni Spirs pojavilase na jednoj košarkaškoj utakmici u društvu svoje dece, ali i novog dečka Sama Asgarija.

Sudeći po paparaco fotografijama, 35-godišnja pevačica je zanemarila igru na terenu te je sve vreme sa njim razmenjivala nežnosti.

Iako je znala da je fotoreporteri snimaju, Sprisova nije odolela da poljubi svog dečka, 23-godišnjeg Sama, čime je potvrdila ranije navode medija da je uplovila u vezu sa njim.

Britni i Sam su se upoznali tokom 2016. godine na snimanju njenog spota za pesmu "Slumber Party" , a među njima su se odmah javile simpatije. Tada joj je lepi maneken, dao svoj broj telefona.

"Zadržala sam njegov broj i bili je baš čudno - pet meseci kasnije, našla sam ga u torbi. Pomislila sam: 'Baš je sladak. Ovaj lik je stvarno sladak'. Tako da sam ga pozvala na sastanak i od tada smo zajedno", otkrila je pevačica u januaru za "Ju-Es vikli".

Kako vam se sviđa ovaj novi par?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.