Htela je da liči na Anđelinu, pa se operisala: Sada se oglasila i pokazala pravo lice

Iranka Sara Tabar je zaprepastila svet svojim izgledom koji je predstavila na Instagramu. Dok su turski mediji tvrdili da je uradila čak 50 operacija kako bi ličila na Anđelinu Džoli, ova dama otkriva šta se zapravo krije iza svega.

Sreda, 06.12.2017.

13:44

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Nakon što je turski medij "Cnn Turk" pisao da je Sara Tabar išla dobrovoljno pod nož i izgladnjivala se, kako bi ličila na poznatu glumicu, eksperti za fotografiji su uočili da je 19-godišnja devojka koristila Fotošop.

Odmah potom se oglasila i Sara koja je potvrdila da je ovakav izgled postigla uz pomoć programa za obradu fotografije, kao i raznih filtera.

"Sada vidim da imam nešto zajedničko sa Anđelinom. Ipak, ja sam se samo zabavljala i nije mi bio cilj da ličim na nekoga", rekla je za "Sputnik".

Sara je objasnila kako doživljava svoje fotografije.

"Svakog puta kada objavljujem fotografiju, trudim se da napravim svoje lice što zabavnijim i smešnijim. To je vrsta samoizražavanja, odnosno umetnosti i moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice", zaključila je ona..

Ona je na kraju priznala da je radila "nekoliko operacija, ali svakako ne 50", a na fotografijama se može primetiti da je korigovala svoj nos, usne popunjavala filerima, te da nosi plava sočiva.

Pojedini mediji su došli I do njenih fotografija pre operacija koje dokazuju koliko se ova 19-godišnjakinja promenila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.