Izgubila je više od 45 kilograma, a nikad nije držala dijetu

Ova žena nije bila na dijeti, a smršala je čak 45 kilograma. Ovo je njenih pet saveta bez kojih ne bi uspela.

Četvrtak, 07.12.2017.

08:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Ljudi me stalno pitaju kako sam izgubila 45 kilograma, šta sam jela, koje vežbe sam praktikovala, ali da vam budem iskrena ja uopšte nisam bila na dijeti. Što se tiče ishrane, uvela sam jedino kontrolisanje porcija, pazivši da unosim samo zdrave namirnice. Najveći problem je bio promeniti ugao razmišljanja", priča Džesika Gerlog.

Zaboravite dijete

"Čak ni ne volim reč dijeta. Za mene kada čujem da ne treba to da jedem znači upravo obrnuto. Naučila sam da jedem ispravno. Počela sam sve više da kuvam hranu i prestala sam da jedem po restoranima. Tek kad sami kuvate, onda shvatate koje sastojke unosite u organizam. Takođe, uvela sam pravilo da mi poslednji obrok bude u 20h, ali ako bih imala želju za slatkišima, zadovoljila bih je i nastavila dalje", kaže Džesika.

Koristite tegove

"Kada sam ušetala u teretanu, nisam imala pojma ništa da koristim sem trake za trčanje. Onda sam unajmila personalnog trenera koji me je naučio važnosti treninranja sa tegovima. Naučila sam da izgradnjom mišića sagorevam masti".

Jedite jabuke

"Jabuke su najbolji trik za gubljenje kilograma. One zadovoljavaju želju za slatkišima, ali mogu utoliti i glad. Možete dodati maslac od kikirikija na jabuke i napraviti sebi odličan obrok nakon treninga", objašnjava.

Budite pozitivni, ne odustajte

"Nisu svi dani savršeni i niko na svetu nije savršen. Morate znati da ustanete nakon što jednom padnete. I ako nekad pokleknete, važno je da osetite pokajanje i i dalje želju za mršavljenje. Važno je da ne odustajete i da nastavite da se pridržavate prvobitnih pravila, praveći se da se ništa nije desilo".

Spavajte

"Samo spavanje vam naravno neće pomoći da izgubite kilograme i kalorije, ali je vrlo bitna kombinacija vežbanja, zdravog načina života i spavanja. Premalo sna može usporiti metabolizam i povećati apetit", piše Pop Sugar.

This is 25 🎂🎂🎂 #birthdaygirl #summerbody #happy #candy #nostalgia #summer

A post shared by Jessica Gerlock (@jessgerlock) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare