Slavni par je bio na ivici razvoda: Da nije bilo ćerke, njihov brak bi davno "pukao"

Nakon što se poznati reper Džej Zi oglasio u medijima, te potvrdio da je prevario svoju suprugu Bijonse, i njihovi prijatelji su otkrili pojedine tajne ovog braka.

Četvrtak, 07.12.2017.

11:43

Izvor: Super žena

Slavni par je bio na ivici razvoda: Da nije bilo ćerke, njihov brak bi davno
Foto: Getty

Podeli:

Pre samo nekoliko dana američki muzičar Džej Zi je otvorio srce i sa javnošću podelio sve probleme koje je imao u braku sa Bijonse. Priznao je prevaru, emotivnu neispunjenost, kao i posete bračnom savetniku, uz čiju pomoć su uspeli da prebrode krizni period.

Nakon toga su se oglasili i njihovi prijatelji, koji su komentarisali njihov brak, a izvor blizak paru je, u razgovoru za magazin "Pipl" (People), istakao da bi im, da nije bilo njihove ćerke, brak sigurno pukao.

*ALT

"Bilo im je jako teško da ostanu zajedno. Bijonse nije verovala Džej Ziju nakon što ju je varao i dugo joj je trebalo da dođe na staro. Borila se opraštanjem. Ali održanje porodice bilo joj je jako važno. Da nije bilo Blu Ajvi, možda ne bi ni ostali zajedno", kazao je prijatelj porodice, aludirajući da se slavni par dugo suočavao sa trzavicama.

Bijonse i Džej Zi su u braku devet godina. Imaju petogodišnju ćerku Blu Ajvi, a nedavno su dobili i blizance Sira i Rumi, koji su ih dodatno zbližili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare