Deset najlepših toaleta koje su osvojile crveni tepih u 2017.

Dok su nas mnoge zvezde čašćavale raznim modnim neukusima, postoje i one dame koje su preferirale vanvremensku eleganciju i glamur nalik starom Holivudu. Pogledajte koje kreacije su se našle na listi najboljih u 2017. godini.

Sreda, 13.12.2017.

13:34

Izvor: Kristina Milošev

Deset najlepših toaleta koje su osvojile crveni tepih u 2017.
Foto: Getty

Podeli:

Kada je reč o modi, godina iza nas je bila puna iznenađenja. Crveni tepih je blještao od seksepila i besprekorne elegancije, te je bilo teško suziti izbor i izdvojiti najlepše toalete.

Ipak, pobedu su odnele popularne sirena- haljine koje svojom damskom siluetom naglašavaju najlepše delove ženskog tela, kao i zavodljivi dezeni, najfinija čipka i svila.

U nastavku vam otkrivamo deset najlepših toaleta po kojima ćemo pamtiti 2017. godinu.

Amal Kluni

*ALT

Gospođa Kluni je ostala verna svom damskom i prefinjenom stilu, što je pokazala na filmskom festivalu u Veneciji. Lepa Amal je osvojila crveni tepih u raskošnoj ljubičastoj haljini od muslina koja je sve vreme lepršala oko njenih nogu. Predivna, zar ne?

Nikol Kidman

*ALT

Iako je imala dosta promašaja, Oskarovka je predstavila i ovo savršeno izdanje koje je dobilo mnoštvo pohvala. Nikol Kidman je u Kanu blistala u čipkanoj kreaciji nežne puder boje, a poseban efekat dao je crni kaiš oko struka koji se uklopio sa cipelama.

Dženifer Lopez

*ALT

Dženifer Lopez je bila prava zvezda na dodeli Gremija, a koliko se samopouzdano osećala u romantičnoj haljini lila boje govore fotografije sa crvenog tepiha. Dubok dekolte i prorez koji seže do butina su naglasili njen seksepil, a velika mašna oko vrata su ipak dali krajnji romantičan utisak.

Šarlot Kaziragi

*ALT

Monaška princeza i unuka Grejs Keli, Šarlot Kaziragi je sve prisutnija na elegantnim događajima, a njena pojava izaziva divljenje javnosti. Izdanje koje pamtimo je njena toaleta koju je imala na jednoj večeri u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu, kada je nosila svilenu haljinu sa perlicama.

Blejk Lajvli

*ALT

Američka glumica Blejk Lajvli slovi za jednu od najbolje obučenih žena. Zvezda serije Tračara ostala je verna svom upečatljivom stilu koji se zasniva na jarkim bojama i upadljivim detaljima. Jedno od najlepših izdanja imala je na jednom događaju organizovanom u Metropolitan operi u Njujorku, kada je zadivila sve u neon žutoj haljini koja je stajala kao salivena.

Nikol Šerzinger

*ALT

Popularna pevačica i plesačica Nikol Šerzinger obožava da nosi seksi i provokativne odevne komade, koje nijedan dobar modni stilista ne bi tek tako odobrio. Njeno izdanje na gala večeri na Beverli Hilsu uspelo je da iznenadi sve. Svilena i prozirna ružičasta haljina sa neobičnim vezom naglasila je njenu lepotu i ženstvenost, a mnogi su je posavetovali da češće nosi ovakve toalete.

Kendal Džener

*ALT

Mlada Kendal Džener još uvek eksperimentiše u modi, te je često možemo videti kako spaja "nespojive" komade, nosi predimenzioniranu garderobu, kao i onu inspirisanu hip-hop muzikom. Ipak, crveni tepih je uvek rezervisan za glamur, a ovo je jedno od njenih najuspešnijih izdanja. Velika mašna na struku je bila pun pogodak!

Pamela Anderson

*ALT

Za razliku od nekadašnje zavodnice koja nije izlazila iz seksi garderobe, američka zvezda Pamela Anderson je u poslednje vreme prigrlila damsku eleganciju. Dovoljno je pogledati fotografije sa crvenog tepiha u Kanu i shvatiti da je ova žena uspela u potpunosti da se transformiše. Jednostavna, a efektna crna haljina pretvorila ju je u divu.

Dženifer Lorens

*ALT

Najbolje plaćena holivudksa glumica, prema Forbsu, Dženifer Lorens blistala je na crvenom tepihu na londonskoj premijeri filma "Mother!". Ona je odabrala ekstravagantnu Versaće haljinu, a mnogi su polemisali da li je ispod nje nosila veš.

Adel

*ALT

Iako Adel nije zaljubljenica u modu, dodela Gremi nagrada je bila pravi povod da pokaže sebe u najlepšem svetlu. Britanska zvezda je oduševila sve pristune kada je zakoraćila na crveni tepih u neobičnoj zelenoj haljini koja je blago svetlucala pred svetlima reflektora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare