Da li muškarci zaista žele seks utroje?

Pitali smo obične, prosečne muškarce koliko ih zaista privlači ideja o seksu utroje, za koju se najčešće veruje da je mnogim muškarcima neostvareni san, i da li je to verovanje samo jedna od mnogih zabluda koje vladaju o preferencijama jače polovine.

Utorak, 26.12.2017.

09:34

Izvor: Super žena

Da li muškarci zaista žele seks utroje?
Foto: Getty

Podeli:

"Za mene je seks nešto jako intimno i nikakva treća osoba ne dolazi u obzir ni pod razno", Ivan(27).

"Pristao bih na seks utroje, ali samo pod uslovom da je diskrecija zagarantovana i kada bih mogao da budem siguran da taj čin ne bi uništio dotadašnje odnose", Dušan(25).

"S obzirom da sam u vezi, seks u troje definitivno ne dolazi u obzir. Možda da sam solo, ali to je jedno veliko možda", Miodrag(28).

"Pristao bih na seks utroje da sam Hudini i da mogu da nestanem nakon seksa", Milan(27).

"Naravno da bih pristao na seks utroje, samo moraju da budu dve žene i ja, uz obavezan dogovor da nema ljutnje bilo kog partnera", Nenad(26).

"Iako je to klasična fantazija svih ljudi, pristao bih samo ako to moja devojka baš želi. I naravno, ako je ta treća osoba žensko", Stefan(27).

"U jednoj fazi braka sam predložio ženi da imamo trojku. Ali ideju nisam do kraja razradio, pa je propala. Delovalo je zanimljivo ja sa dve devojke, ali kada sam pomislio na obrnutu situaciju, želudac me zaboleo. Ipak, nisam ja za to", Mirko(41).

"Slušao sam o tome od onih koji su probali. Mislim da će to za mene uvek biti fantazija za koju ne bih voleo da se ispuni", Igor(39).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.