Zatekao sam je u krevetu sa drugim

Poštovani gospodine problem je ogroman pa ću odmah početi. Sa devojkom se znam sedam godina, zadnje četiri smo u nekoj nazovi vezi, čudnom spoju. Sad trenutno ona kaže kako me ne voli i samo je sa mnom što joj ne dam da ide. Ona je za mene sve što postoji, i drug i srce i duša. Ona mi je prva, a i ja njoj. Pre par dana sam je zatekao u krevetu sa likom, zamalo nisam umro. Rekla mi je kako sam negativan, kako joj treba smeh, kako joj se on svideo. Izašli su tri puta, bio je po koji poljubac i najviše su pričali. Priznala mi je kako joj se on sviđa, za mesec dana od kako ga je upoznala. Teško je sve ovo. Ne znam kako sam izdržao. Puno pričamo nas dvoje, odvojio sam je od njega, možda privatizacije na fejsu. Lečim rane trenutno, živim kod nje kući, znam svu rodbinu, kao i ona moju i svi nas znaju kao par. Mnogo toga treba da uradim, da napredujem kao osoba.

Dane Matić

Sreda, 10.01.2018.

13:13

Izvor: B92

Zatekao sam je u krevetu sa drugim

Podeli:

GČ: Biću vrlo iskren, dragi Dane. Tvoj „slučaj" se ne sreće retko. Naprotiv. Kod tinejdžera, maminih sinova, kukavica, paćenika, kompleksaša... Osim tinejdžerstva kod tebe (bar što se tiče godina, imaš više od 19), sve ostalo je kod tebe prisutno. U prevodu sve si ono ostalo što sam ti napisao. Ne pada mi napamet da te vređam, samo konstatujem činjenice, da bi ih ti lakše prebrodio.

Pretpostavljam da, kada već poštovanja prema sebi nemaš, hodaš na dve noge i spolja izgledaš kao pripadnik ljudske vrste te ću te tako i tretirati.

Šta znači „čudni spoj"?!! U vezi ste ili ne? Seks bez obaveza? Pre će biti da ste u vezi „ništa i to bez obaveza ništa"!!!

Da li ti odgovara? Pitam tebe normalnog koji se krije iza svih kompleksa, nepoštovanja sebe, jadnosti i svega ostalog što si postavio kao zid ispred svog, pravog, ja! Naravno da tvom pravom, ljudskom, „ja" to ne odgovara. Kompleksašu tebi, odgovara i te kako! Zato si i pao tako nisko!

Ne voli te i sa tobom je zato što joj ne daš da ide?!!! Auuuu...i ti si i dalje sa njom?!! I ona sa tobom?!!! Našla krpa, zakrpu! U stvari, još gore: našao jadnik, jadnicu!!!

A onda si dokazao da je u stvari „našao jadnik, onu koja će ga ponižavati, pored njega samog"!

Zatekao je u krevetu sa drugim i „zamalo nisi umro"?! Zašto ti da umreš? Ako već neko treba da „mre" od stida je ona, a ne ti!!! Nije bilo ništa osim par poljubaca?! U krevet su otišli da svare podvarak od juče! I ti si preko podvarka prešao?! Pa si je odvojio od njega. Srećom pa više, osim, njega nema drugih muškaraca tj. konkurenata, te si miran.

Da li ti je jasno koliki si jadnik?!! Očigledno nije, čim si mi postavio ovakvo pitanje!

Zato idem direktno u glavu: OD*EBI od nje i njenog života, pošto niti je niti ćeš biti deo nje IKADA!!! I ne zaslužuješ da budeš! Takav ne zaslužuješ ni sebe, ali iz svoje kože ne možeš! OD*EBI i tako joj dokaži da je voliš i da ti je stalo do njene sreće! Tako ćeš i sebi dokazati da je voliš, ali i da voliš sebe! OD*EBI kako bi mogao da započneš život kao pripadnik ljudskog roda a ne, kao do sada, da živiš život pavijana na LSD-u!

Iskoristi svoju najveću jadnost i bezvrednost- život sa njenom rodbinom! Kako? Tako što ćeš kre*nuti njenu tetku i to onu čiji brkovi upadaju u supu a mast curi niz njih, nazad, u tanjir! Kako svoju „devojku" nikada nećeš kre*nuti, učini bar nešto što će joj ostaviti traga i podsećati je na tebe.

A i njenu tetku da podsetiš čemu služi seks!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare