Slavni par se prepustio strastima: Ovo je prvi poljubac pred kamerama

Dajana Kruger i Norman Ridus su prvi put viđeni zajedno u javnosti u martu prošle godine. Ipak, njihova romansa je bila veoma intimna, te su izbegavali da se kao par pojavljuju na glamuroznim holivudskim zabavama.

Petak, 12.01.2018.

13:27

Izvor: Super žena

Slavni par se  prepustio strastima: Ovo je prvi poljubac pred kamerama
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Nemačka glumica Dajana Kriger prvi put se pojavila sa svojim partnerom i kolegom Normanom Ridusom na dodeli nagrada "Zlatni globus".

Četdesetjednogodišnja glumica je pozirala pored svog dečka prvi put za deset meseci, od kada su zvanično potvrdili svoju emotivnu vezu.

Lepa glumica i manekenka je osvojila crveni tepih u ekstravagantnoj crnoj Prada haljini, sa providnim ogrtačem po kome su izvezene diskretne tufnice. Norman je takođe poštovao kodeks oblačenja, te je odabrao crno smoking odelo u kome je izgledao podjednako elegantno pored prefinjene Dajane.

Nekoliko dana kasnije, njih dvoje su viđeni na još jednom holivudskom događaju: dodeli nagrada "Izbor kritičara".

A post shared by TWD (@reedus_adixon) on

Kako su svoju ljubav obelodanili svetu, slavni par se nije trudio da sakrije svoja osećanja. Dajana i Norman su se na crvenom tepihu sočno poljubili, dok su blicevi foto-reportera sevali oko njih.

Kako vam se sviđa ovaj glumački par?

A post shared by CraveYouTV (@craveyoutv) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.