Svi su im predviđali kraj: Milioner i njegova 30 godina mlađa supruga se razvode

Italjanski milioner, 67-godišnji Flavio Briatore, saopštio je da se razvodi od supruge Elizabete Gregorači (37).

Petak, 12.01.2018.

15:43

Izvor: Super žena

Svi su im predviđali kraj: Milioner i njegova 30 godina mlađa supruga se razvode
Foto: Getty

Podeli:

Flavio i Elizabeta su zajedno proveli 11 godina. Venčali su se 2008., a 2010. dobili sina Falka koji danas ima sedam godina.

Iako su im mnogi predviđali kraj, zbog velike razlike u godinama, milioner Flavio je uvek u medijima veličao svoju ženu, koja je čak tri decenije mlađa od njega.

*ALT

Starleta Elizabeta Gregorači je u korak pratila svog supruga, sa kojim se pojavljivala na raznim elitnim događajima, ali i posećivala luksuzne svetske destinacije.

Iako je delovalo da ljubav cveta među njima, bez ikakve medijske galame oni su u decembru mesecu 2017. rešili da stave tačku na svoj brak.

*ALT

Italijanski biznismen tvrdi da će njih dvoje ostati u dobrim odnosima, a za sada je poznato da će se Elizabeta iseliti iz zajedničkog doma.

Kako pišu svetski medijia, lepa crnka će svakako i dalje uživati u ogromnom novcu i njegovoj imovini u Rimu, a Flavio će zadržati kuću u Londonu.

Nakon vesti o njihovom krahu braka, Flavio i Elizabeta su se pojavljivali u medijima, nastavljajući normalno sa svojim životom.

*ALT

Niko od njih ne izgleda preterano tužno, a Flavio je čak istakao da mu veoma prija odmor od "života plejboja.

Italijanski milioner može da se pohvali ljubavnim vezama sa poznatim lepoticama, kao što su manekenke Naomi Kempbel i Hajdi Klum.

Flavio je biološki otac otac Hajdine 11-godišnje ćerke Leni, ali sa njom nema nikakav kontakt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.