Prija joj samački život: Od kada se razvela, pevačica blista

Nekadašnja članica najpoznatijeg ženskog benda "Spajs gerls“ Melani Braun nedavno se razvela od supruga Stivena Balafontea. Sada je rešila da nastavi dalje…

Petak, 19.01.2018.

20:00

Izvor: Super žena

Prija joj samački život: Od kada se razvela, pevačica blista
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Razvod Melani Braun je bio u potpunosti medijski ispraćen, a pevačica nije imala problem da iznese prljav veš i razne pikanterije o svom životu.

Mel je tvrdila da ju je Stiven primorao na seks sa drugim ženama, te da je to snimao i pretio joj da će to objaviti ako ona progovori.

*ALT

"Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštitim od njega, zato tražim zabranu prilaska", kazala je Melani na jednom od saslušanja.

Nakon što je posle višemesečnih parnica uspela da se razvede od američkog filmskog producenta Stivena Balafonte, Mel je u potpunosti započela novi život.

Mučan period je ostavila iza sebe, a sada slobodno vreme provodi sa prijateljima.

Pre nekoliko dana paparaci su je uslikali u šetnji a mnogi nisu mogli da ne primete njeno neobično modno izdanje, kao i blistav izgled.

Mnogi se raduju, jer je Mel B konačno krenulo u životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare