Ovi zdravi začini gase apetit

Da li ste znali da postoji nekoliko namirnica koje mogu da sagore masti u vašem telu? A ovo je spisak začina koji će obuzdati vaš apetit - provereno.

Utorak, 23.01.2018.

08:30

Izvor: Super žena

Ovi zdravi začini gase apetit
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Crvena paprika

Pikantna crvena paprika sadrži kapsaicin, supstanca koja ubrzava metabolizam tela. Ovaa supstanca povećava telesnu toplotu koja sagoreva masne naslage. Ovaj zdravi začin kontroliše apetit i želju za slanom, slatkom i masnom hranom.

Beli luk

Ovaj zdravi začin potiskuje apetit jer šalje signal u mozak da je želudac pun. Uz pomoć ovog začina, osećaćete se sitije i sagorevaćete kalorije. Beli luk je takođe dobar za srčane bolesnike, jer sprečava stvaranje krvnih ugrušaka i ubrzava cirkulaciju krvi.

Čili

Čili je jedan od zdravih začina koji može da kontroliše apetit tako što ćete se osećati sitije. Štaviše, čili se smatra začinom koji topi masnoće.

Cimet

To je jedan zdrav začin koji sagoreva masne naslage u telu, a takođe i kontroliše glad. Cimet povećava metabolizam tela, smanjuje loš holesterol i čisti arterije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare