Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila njene tajne

Bivša cimerka Melanije Tramp, Viktorija Silvsted, prisetila se kako je bilo živeti sa njom u Parizu.

Utorak, 23.01.2018.

10:31

Izvor: B92

Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila njene tajne
Foto: Getty

Podeli:

Šveđanka Viktorija Silvsted je devedesetih godina bila novo lice u svetu mode, te je zajedno sa Melanijom osvajala modnu industriju. Njih dve su živele zajedno na šestom spratu zgrade smeštene u samom srcu Pariza, nedaleko od čuvene katedrale Notr Dam.

Viktorija je nazvala Melaniju "savršenom cimerkom", kazavši da je bila veoma čista i uredna.

"Mislim da ne bih dobila bolju cimerku", dodala je.

Prema priči manekenke, njih dve su se zabavljale kuvajući u domu, a pravile su jednostavne obroke, poput salate od tunjevine. Svoje telo su održavale trčanjem i penjanjem po stepenicama u zgradi.

"Imale smo stepenice, a ne lift, pa smo morale dosta da prelazimo gore-dole. Kao model, morate da budete aktivni", ističe Viktorija.

Foto: Getty

Silvstedova, koja je rođena u Švedskoj, okriva da je Melanijin idol bila legendarna glumica Sofija Loren.

"Sećam se da mi je jednom prilikom rekla: Jednog dana volela bih da budem kao Sofija Loren. Očigledno ona je bila njena ikona stila."

Viktorija i Melanija su se ubrzo preselile u Njujork. Silvstedova je 1997. ponela titulu "Playboy playmate of the year", pre nego što je postala zvezda brenda "Guess".

Švedski model je pomno pratila Melaniju Tramp i smatra da ona radi odličan posao prve dame, te je dodala da su neke kritike nepoštene.

"Šta god da se događa oko nje, ona je smirena."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare