Praktična moda: Ovaj asesoar oduševio mlade širom sveta

Heder Stenlejk osmislila je genijalan komad garderobe koji ima svrhu da olakša ženama odlazak u toalet, bez ičije pomoći.

Utorak, 30.01.2018.

12:09

Izvor: Super žena

Praktična moda: Ovaj asesoar oduševio mlade širom sveta
Foto: Thinkstock

Podeli:

"Radeći kao modni konsultant za venčanja, naučila sam da mladama najveći problem predstavlja odlazak u toalet u haljinama. To bi rekle svaki put", kazala je Heder za "Instajl".

Nakon godina pravljenja skica, pravljenja protoipa i eksperimentisanja sa raznim tekstilnim materijalima, Heder je konačno uspela da kreira savršen asesoar koji je nazvala "bridal buddy".

Reč je zapravo o suknji sa elastičnim pojasom koja se nosi ispod venčanice.

Kada vam je potreban odlazak u toalet, dovoljno je samo da podgnete suknju, rukama uhvatite donji deo suknje i podginete celu venčanicu.

"Možete sami da koristite kupatilo, ne treba vam ničija pomoć. Osim venčanja, možete da ga nosite svakog dana- udobno je, napravljeno je od prozirnog, tankog materijala i neće vam dodavati suvišne kilograme", istakla je ova dama.

"Bridal buddy" dolazi u univerzalnoj veličini i za sada je dostupan u beloj i crnoj boji. Od kada se pojavio u američkim medijima postao je izuzetno popalran, a Heder već sada radi na novoj inovaciji za koju kaže da će biti fantastična.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare