Svi srećni i zadovoljni: Ema putuje svetom, a sve plaćaju bogati muškarci

Ema Rodžers iz Majamija preživela je težak razvod, ostala je sama, bez dece, pa je u trenucima dokolice odlučila da se učlani na sajt za upoznavanje. Taj potez joj je promenio život. Postala je razmažena žena kojoj muškarci plaćaju skupocena putovanja koja koštaju i po 10.000 dolara, smeštaj, leti privatnim avionima, šopinguje širom sveta. A sve to da bi im samo pravila društvo, da se ni oni ne bi osećali usamljeno.

Sreda, 31.01.2018.

08:02

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ema je za kratko vreme bila u šopingu u Kini, skijala se u Koloradu, bila je na krstarenju Mediteranom. Na sve to nije potrošila ni centa.

"Muškarci sa kojima putujem kupuju mi dizajnersku odeću i torbe, vode me u luksuzne hotele i jedemo u divnim restoranima. Volim da budem razmažena i ne vidim ništa loše u tome, sama sam i bez dece i ovo je moj život. Samo sada sam postala toliko razmažena da više nikada ne bi izašla s muškarcem koji nije dobro finansijski potkovan i ko ne bi mogao da mi priušti ovo što sam iskusila", iskreno je ispričala i otkrila da je bila u kontaktu sa 20 muškaraca od 2013. godine, ali je samo sa petoricom putovala.

"Oni su bili spremni da troše najviše", kaže.

Iako Ema tvrdi da nije sve u novcu, trenutno je to ispunjava i nema nameru da odustane od ovakvog načina života.

"Ako muškarac nema šta da mi ponudi i priušti, tad me uglavnom ne zanima. Razgovaram sa svima preko Skajpa, zaključim da li neko za mene ili ne. Iako sam mnoge upoznala nijedan naš odnos nije postao ozbiljan jer su to svi ljudi izuzetno visokog poslovnog ranga. Nemaju vremena da vode drugačiji život", objasnila je za "Starspost".

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare