Prvi put nakon skandala: Melanija prekršila tradiciju i došla odvojeno od supruga

Prva dama Amerika Melanija Tramp pojavila se prvi put u javnosti, posle Donaldovog seks-skandala koji je nedeljama tresao Ameriku.

Sreda, 31.01.2018.

10:23

Izvor: Super žena

Prvi put nakon skandala: Melanija prekršila tradiciju i došla odvojeno od supruga
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Iako su mediji navodili da je zbog afere njenog supruga Melanija spavala u jednom hotelu u Vašingtonu, te da među njima odnosi nisu najbolji, prva dama nikako nije mogla da propusti prvi govor svog supruga Donalda o stanju nacije.

Ipak, Melanija Tramp je zahtevala da putuje sa gostima, te je došla odvojeno od američkog predsednika, čime je prekršila tradiciju, piše "Si-En-En".

*ALT

Za prvo javno pojavljivanje u ovoj godini lepa Slovenka odabrala je kostim koji se sastoji iz belih pantalona i blejzera, dok je na nogama imala svoje omiljene cipele na štiklu Kristijan Labutin.

Mnogi smatraju da je njeno pojavljivanje u belom zapravo omaž pobornicama ženskih prava, baš kao što su se članice tabora američkih demokrata obukle sasvim u belo na Trampovom prvom obraćanju u američkom Kongresu, u februaru 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare