Posle porođaja, nosila je korset 23 sata dnevno: Sada ima ovakav struk

Tridesetdevetogodišnja Dijana Ringo nakon porođaja je odlučila da nosi korset, kako bi povratila svoje prirodne obline.

Petak, 09.02.2018.

12:39

Izvor: Super žena

Posle porođaja, nosila je korset 23 sata dnevno: Sada ima ovakav struk
Foto: Youtube Printscreen

Podeli:

Amerikanka Dijana Ringo je nakon drugog porođaja, kada je rodila blizance, izgubila prirodne obline. Nezadovoljna svojim izgledom, trostruka majka je rešila da nosi korset tokom čitavog dana. Skidala ga je samo kada vežba ili se tušira.

"Kada nosim korset, osećam se veoma atraktivno. Pomaže mi da vratim samopouzdanje i osećam se prijatno u svojoj koži. Nisam bila zadovoljna svojim telom, jer sam bila debela. Nemam ništa protiv viška kilograma, ali nisu bili raspoređeni na ženstven način, pa sam izgledala kao muško", rekla je Dijana, koja je devet godina radila kao kuvarica u američkoj mornarici.

Kako kaže, sada je zadovoljna svojom figurom.

"Kada skinem korset, osećaj je isti kao kada skidam brushalter. Međutim, čim ga skinem, osećam se neobično jer sam se već navikla na njega", kaže Dijana i ističe da danas ima 54 kg.

Iako njen izgled izaziva pažnju gde god da se pojavi, njen muž Bret Ringo (33), inače oficir u mornarici, podržava svoju ženu u odluci. Istina, u početku je bio zabrinut za njeno zdravlje, ali je vremenom prihvatio njenu odluku.

"Uvek nosim korset kada spavam sa svojim mužem. Volim kada me uhvati za kaiševe i snažno stegne", tvrdi Dijana. Dok je Dijana zadovoljna svojom figurom, postoje i oni koji negativno komentarišu njen izgled.

"To se posebno odnosi na debeljuškaste majke koje me otrovno gledaju kada vodim decu u školu. Komentari su svakakvi, od "Kakav komad" do "Bože sačuvaj", istič

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare