Manekenka drastično oslabila, otkrila da je bolesna

Poznata manekenka Điđi Hadid toliko je smršala u poslednje vreme da su u medijima pojavile spekulacije da ona sigurno ima neke ozbiljne zdravstvene probleme. Pošto nije mogla više da podnese lažne optužbe, odlučila je da progovori o svemu i obračuna se putem Tvitera sa svima kojima nije jasno o čemu se radi.

Ponedeljak, 12.02.2018.

14:16

Izvor: Super žena

Manekenka drastično oslabila, otkrila da je bolesna
Foto: Getty

Podeli:

Điđi je priznala da godinama ima problema sa radom štitaste žlezde, da se lečila holistički, jer se ne oslanja previše na lekove.

"Za sve vas koji komentarišete zašto se i kako moje telo promenilo tokom godina, evo podatka koji možda niste znali. Kada sam sa 17 godina počela da se bavim ovim poslom, nije mi bila postavljena dijagnoza Hašimoto sindroma, tako da ste svi vi koji ste me nazivali prevelikom za modnu industriju zapravo videli zapaljenske procese i zadržavanje vode kao posledicu toga", napisala je Điđi koja se tu nije zaustavila već je dalje objasnila da su joj prirodni preparati pomogli da prebrodi umor, probleme sa radom metabolizmom.

Điđi je napisala i da se godinama hrani isto, ali su stres, česta putovanja i previše dinamike u svakodnevici učini svoje.

"Možda sam sam premršava po vašim kriterijumima, ali, iskreno, nije kao da sam želela da budem ovako mršava. Neću više nikome objašnjavati svoj izgled. Prestanite da me stavljate u taj koš, samo zato što ne razumete kako je sazrevalo moje telo."

Điđi Hadid je inače vrlo rano počela da se bavi manekenstvom.

U njenoj radnoj biografiji stoji da je prvi modni angažman imala sa dve godine kada ju je otkrio Paul Marciano, osnivač modne kuće "Guess".

Bila je to kampanja za liniju "Baby Guess", a prvi put je stala na pistu sa 17 godina.

Odrasla je, takoreći, na sceni, jer joj je i majka Jolanda Hadid svojevremeno bila vrlo tražena manekenka.

Njena lepota je neverovatna i upečatljiva, a sve duguje genima jer je kombinacija popularne lepotice i oca Palestinca Mohameda Hadida.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare