Kako provereno da znam da me dečko ne vara?

Kako da budem sigurna da me dečko ne vara?

Utorak, 13.02.2018.

17:00

Izvor: B92

Kako provereno da znam da me dečko ne vara?

Podeli:

Veži ga za radijator! I sve tako vezanog, zajedno sa radijatorom, ga teraj da ide u kupatilo ili u krevet. I ti sa njim, nikad se ne zna...možda naleti na drugu dok si ti u wc-u! Budi sa njim na poslu...znaš kakve su sekretarice...pa kafe kuvarice...a o koleginicama i da ne govorim. Nikako ga ne puštaj samog sa drugarima...sve je to čist blud i razvrat! Opasno je i kada se kupa...pogotovo ako imate prozor u kupatilu! O bacanju đubreta, neću ni da govorim! Uvek se nađe neka pored kontejnera, koja samo čeka nekog muškarca da ga „ćapi"!

Ni ako sve ovo uradiš, opet nećeš biti sigurna da te ne „vara"! Dakle nema pomoći! Takvima kao ti.

Jedini način da ti budeš sigurna da te dečko ne „vara", je da budeš sigurna u sebe u ono što radiš, u onome što mu pružaš...da uvek daš svoj maksimum. Emotivni. Da si čista pred sobom. Ne, to ne znači da te onda, sigurno, neće „varati", pošto to ne zavisi od tebe, nego od njega i njegovog karaktera. Međutim, ako si ti sve uradila što je bilo u tvojoj moći, onda je dotični „prevario" sebe a ne tebe. I idi kod nekoga ko će to znati da ceni.

Slaba uteha?

E pa, onda, ništa....pravac sexy shop da kupiš lisice (sa lažnim leopardovim krznom) i dovuci ga do radijatora! Samo pazi da budeš tu kada dođu ovi iz termoelektrana da provere grejanje. Mogli bi da ga, „greškom",oslobode...i ode on pravo kod kasirke iz samiške!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare