Same na Dan zaljubljenih? Ovo je senzacionalan put do vrhunca

Ako ste same, bez partnera, današnji Dan zaljubljenih može da vam padne teško. Srca, cveće, čokoladice na sve strane... Portal "Metro" preporučuje kako da same sebi ipak priuštite neverovatnu ekstazu.

Sreda, 14.02.2018.

08:28

Izvor: Super žena

Same na Dan zaljubljenih? Ovo je senzacionalan put do vrhunca
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Umesto romantične večere, plišanih igračaka priuštite sebi pravi poklon - neku zanimljivu seksi igračku. Na tržištu ih ima zaista raznih, a poslednji modeli čak pomoću određenih frekvencija stimulišu određene tačke na telu.

Vibratori

Ova sprava zaslužna je, navode na portalu, za neke od najboljih orgazama. Ako ste ikada razgovarali sa ženom koja koristi vibrator, sigurno ste čuli da joj taj mali uređaj priređuje mnogo užitka. Vibratori i jesu najpopularnije seksi igračke. Ima ih u raznim dimenzijama i oblicima.

Atmosfera

Svakako za postizanje potpunog ugođaja potrebna je i atmosfera. Ne libite se da pogledati neki film za odrasle. Takođe, razmislite i da upalite nekoliko sveća, mirisnih sa vašom omiljenom notom. Kome da ugodite, ako ne sebi? Možete da zamenite i posteljinu, izaberite satensku.

Poze

Isprobajte sve što vam padne na pamet. Danzaljubljenih je idealno vreme da se koncentrišete na ono šta vama prija. Probajte ležeći na leđima, na stomaku, stojeći.

Savet plus

Verovali ili ne, um je najsnažnija prirodna seksi igračka. Žene moraju da ga koriste kada je reč o seksu, uključujući i masturbaciju. Naime, žene nisu vizuelni tipovi kao muškarci, njihov um mora snažnije da radi i kreirati seksi slike u glavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare