Da li će doći kraj mojoj patnji zbog muškarca?

Kako da prestanem da patim, jer me je partner ostavio zbog druge? Ona je opasan folirant, a on to ne vidi.

Sreda, 14.02.2018.

17:00

Izvor: B92

Da li će doći kraj mojoj patnji zbog muškarca?

Podeli:

Izvini, ali tačno zbog čega patiš?! Zbog toga što te je ostavio tip kome odgovara isfolirana devojka?! I on to ne vidi? I ti se, zbog toga, uzbuđuješ?! Što, hoćeš ti da mu pronađeš neku neisfoliranu?

Patiš pošto te je ostavio zbog druge! Vauuuu.... Nisi ni prva ni poslednja! I ti to vrlo dobro znaš.

Ali ti si "fantastična", pa patiš i zato što je našao "pogrešnu". Lakše bi ti bilo da je pronašao "pravu"?!

Onaj ili ona koji/a zna odgovor na pitanje "kako da prebolim bivšu/bivšeg" bi, sada, bio najbogatiji čovek u univerzumu! A svima nama ostalima bi život, bar po tom pitanju, bio neuporedivo lakši i lepši! Samim tim i po mnogim drugim pitanjima.

Kako se takav ili takva nije rodio tj rodila..ostaju ti "standardne" metode: alkohol u nenormalnim količinama, smaranje prijateljica i prijatelja o svojoj patnji, kad god te neki rođak pita kako si a ti udriiii.., gledanje filma pa se setiš kako si i ti bila srećna..pa plačeš, idi na jutarnje kupanje po ciči zimi, dva potoka suza izbaci...da bi se sve na kraju završilo, kako se i završi. Ili će vreme da te "izleči" tj da prestaneš vremenom da tuguješ zbog njega ili ćeš naći drugog pa ćeš odmah zaboraviti na bivšeg! Dakle, onako kako i mi svi to prebolimo!

Problem nije u prestanku patnje (iako je i to vrlo bitno), već u tome da nakon patnje ili tokom iste, naučimo lerkciju! Kako ne bi ponovo sve to proživljavali!

U prevodu pati...i nemoj patnju ponavljati!

Ako u tome uspeš, to neće biti patnja već lekcija zvana odrastanje!

Tu lekciju ti, očigledno, nisi naučila.

Zato, nazad, na popravni!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare