Super žena i "Pčelica" poklanjaju zanimljive slikovnice

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve zanimljive slikovnice u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

Ponedeljak, 19.02.2018.

11:04

Izvor: PR

Super žena i
Foto: Promo

Podeli:

Izdavačka kuća "Pčelica" objavila je serijal slikovnica u kojima su glavni junaci labradori Arči i Dora. Svi koji su čitali ove poučne slikovnice znaju da Arči i Dora nisu izmišljeni likovi, već stvarni psi – ljubimci Izdavačke kuće "Pčelica".

Poznata po svom pet friendly stavu, Izdavačka kuća "Pčelica" ne samo da ima svoje ljubimce, nego o životinjama piše knjige, edukuje decu i mališane kako se prema životinjama treba ophoditi, kako ih pravilno negovati i zašto je bitno da dete odrasta uz prisustvo životinja.

Goran Marković, autor slikovnica o Arčiju i Dori ističe da se ove knjige razlikuju od sličnih po tome što deca mogu videti fotografije ovih labradora, njihove snimke na internetu i shvatiti da priča nije izmišljena.

Na taj način se stiče poverenje, u istinitost priče se više ne sumnja, a sve ostalo što je rečeno deca prihvataju kao najveću istinu. Posle knjiga "Arči i Dora postaju prijatelji" i "Arči i Dora spasavaju napuštenog psa", usledila je treća u nizu poučna slikovnica "Arči i Dora u zimskoj avanturi".

Ova dinamična i uzbudljiva priča ne samo da će zabaviti mališane, nego će ih i naučiti da ne veruju strancima, da budu oprezni, a iznad svega da vole i čuvaju prijatelje, jer im oni mogu pomoći kada su u nevolji.

U iščekivanju novih "Pčeličinih" priča o njenim ljubimcima, možemo uživati u još uvek aktuelnoj zimskoj priči o Arčiju i Dori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare