Zagrljaj mu nije oprostila: Razvod nije zbog dece, selidbe, Breda...

Za Dženifer Aniston "kap koja je prelila čašu" u njenom odnosu sa Džastinom Teruom bila je - jedan zagrljaj. I tako se kao i uvek u životu pokazalo da se sitnice najviše računaju i da je izuzetno tanka linija koja razdvaja dva lica medalje.

Ponedeljak, 19.02.2018.

13:30

Izvor: Super žena

Zagrljaj mu nije oprostila: Razvod nije zbog dece, selidbe, Breda...
Foto: Getty

Podeli:

Dok su se strani mediji raspisali kako će Anistonova da odleti Bredu Pitu u naručje, isplivao je još jedan detalj razvoda koji je usledio posle dvogodišnjeg braka.

Naime, iako se u saopštenju navodi da su se oni sporazumno rastali, zapravo je Dženifer ostavila Džastina.

I to ne zbog toga što nisu imali dece, ili što ona nije želela da se preseli u Njujork, već zbog Džastinove preterane bliskosti sa Naomi Vots.

Zvezda serije "Prijatelji" nije mogla da trpi to što je on stalno odlazio na žurke, a posedno su je uvredile njihove zajedničke slike.

A post shared by @celeb_gossiping on

Fotografije su, kako prenosi portal TZM, nastale u studiju Tribeka prošlog januara.

Iako su Naomi i Džastin bliski prijatelji već 17 godina, tek nedavno su "kliknuli".

Naime, kad je engleska glumica 2016. godine ostavila Liva Šrajbera, sa kojim je dobila dvoje dece, među starim poznanicima rasplamsale su se strasti zbog kojih je sada i Teruovom braku došao kraj.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.