Neverovatna taktika: Šta "pali" žene više od romantike i predigre?

Romantična večera i cveće kao uvertira za uzbudljivu noć? Zvuči kao savršen početak ljubavnog zanosa, ali naučnici imaju nova otkrića. Bolje od svake predigre biće ako se vaš partner poigra sa vašim skočnim zglobom.

Utorak, 20.02.2018.

12:52

Izvor: Super žena

Neverovatna taktika: Šta
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Naime, nova istraživanja pokazala su da elektro-nadražaji unutrašnjosti skočnog zgloba mogu da budu "najjača predigra" koja vodi u eksplozivan seks.

Tačka koja treba da se stimuliše nalazi se malo iznad skočnog zgloba i ona je povezana sa nervom koji se proteže sve do karlice.

I njegova stimulacija zapravo pruža neverovatan užitak, lagano treperenje, peckanje koje se zatim širi.

Naučnici sa Univerziteta Mičegen sproveli su eksperiment koji je trajao tri meseca i to tako što su "puštali" blagu elektro-stimulaciju ženama kroz ovu tačku.

Sve učesnice su ovo iskustvo opisale kao "uzbudljivo peckanje".

"Libido se pojačao kod svih ispitanica. Oko toga nema dileme. Stimulacija ne treba da se radi pre svakog odnosa, već da se ponavlja periodično. Dovoljno je jednom u dva, tri meseca. Cirkulacija je značajno poboljšana i postoji bolja prokrvljenost vagine", objasnio je profesor Tim Barns sa Univerziteta Mičigen.

Prema njegovom mišljenju, ova metoda pokazala se za sada kao najefikasnija u poboljšanju ženskog libida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.