Pet odevnih komada koje ne bi trebalo da kupujete preko interneta

Koliko god vam se pazarenje putem interneta činilo kao dobra ideja, savetujemo da, bar kada je reč o kupovini sledećih stvari, razmislite dva puta.

Subota, 24.02.2018.

16:19

Izvor: Super žena

Pet odevnih komada koje ne bi trebalo da kupujete preko interneta
Foto: Thinkstock

Podeli:

Onlajn kupovina postaje sve popularnija u svetu. Na internet stranicama možete pronaći odličnu ponudu garderobe i asesoare, često po jako povoljnim cenama, ali imajte u vidu da neke stvari zaista ne bi trebalo da kupujete bez mogućnosti probanja.

Evo o kojim stvarima je reč:

Grudnjak

Iako znate tačno svoju veličinu korpe, grudnjaci se često razlikuju od proizvođača do proizvođača. Osim što možete lako pogrešiti veličinu, imajte u vidu da je i sastav materijala jako važan.

Patike

Patike, ali i bilo koja druga obuća ne bi trebalo da se kupuje posredstvom interneta. Brojevi obuće se takođe mogu razlikovati, a najvažnija stvar je svakako udobnost. Loše izrađena obuća može da utiče na pojavu žuljeva, ali i da izaziva bol u stopalima.

Pantalone ili farmerice

I sami znate koliko vam vremena treba da izaberete savršene farmerice ili pantalone u radnji. Dužina nogavica, džepovi, štep, ali i kroj su veoma bitni, te bez probe teško da ćete biti sigurni da će vam odgovarati.

Svečana haljina

Koliko god vam se dopala svečana haljina, imajte u vidu da jedan takav komad garderobe zaista iziskuje probu. Perlice, šljokice, čipka moraju biti najkvalitetniji, kako bi haljina izgledala lepo i ukusno.

Donji veš

Slično kao kod grudnjaka, i donji veš treba savršeno da se uklapo uz telo i izgleda zapanjujuće dobro. Samim tim, isprobavanje je obavezno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare