Bez ulepšavanja: On je tata četiri devojčice, a život mu je urnebesan

On je četvorostruki tata koji o svom iskustvu roditelja beleži zanimljive crtice na svom urnebesnom Instagram nalogu. Bez previše ulepšavanja, tata Sajmon Huper kaže za "Huffington post" da je biti tata za njega najteži zadatak. Ipak, on se trudi da u svemu zadrži osmeh na licu.

Nedelja, 25.02.2018.

09:45

Izvor: B92

Bez ulepšavanja: On je tata četiri devojčice, a život mu je urnebesan
Foto: Thinkstock

Podeli:

On i njegova žena Klementin imaju ćerke od 9, 6 godina i bliznakinje od godinu i po dana.

Iskrene priče, beleške njegovog viđenja vrlo brzo su okupile više od 150.000 pratilaca, a mnogi ga tako smatraju za osobu kojoj treba postavljati pitanja, tražiti savete.

"Nema neke filozofije, ja nisam iskusan samo sam roditelj koji je prisutan. Od uspavljivanja, rođendanskih žurki, do glupiranja i čitanja knjiga", rekao je za "Huffington post" iskreno priznajući da je nekada koristio mozak da rešava ozbiljna međunarodna korporativna pitanja.

Sajmon je inače zaposlen kao operativni direktor američke korporacije, a danas, priznaje, razmišlja kako da sabira kupone, popuste i preživi dan.

"Sada sam živa enciklopedija za decu. Moja ideja je da predstavim roditeljstvo na realističan način, bez previše ulepšavanja. To je ono što privlači buduće roditelje i to je ono što oni moraju da znaju unapred", kaže navodeći da svi roditelji na svetu imaju iste muke, brige i dele iste radosti bez obzira na kom meridijanu žive, čime se bave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare