Neverovatna sudbina: Otpustili je u 43. jer je stara, u 65. opet ima posao

Ovog marta Isabela Roselini biće glavna zvezda nove "Lancome" kampanje. Iako je upravo ta kuća odbacila u 43. kao staru, promenom menadžmenta ona je u 65. godini dobila odličnu priliku da opet radi.

Ponedeljak, 26.02.2018.

09:56

Izvor: Super žena

Neverovatna sudbina: Otpustili je u 43. jer je stara, u 65. opet ima posao
Foto: Getty

Podeli:

"Pogrešili smo i pogrešno procenili", bilo je sve što je rekao novi rukovodilac ove svetski poznate marke, zanosna dama Fransoa Lehman.

Ćerka legendarne glumačke dive Ingrid Bergman kaže da je zadovoljna, jer su upravo proizvodi koje će reklamirati ono što ona očekuje od kozmetike - da joj pruže eleganciju i sofosticarnost nege.

"Nisam ja loše izgledala tada, samo su mi objasnili da reklame treba da budu idealan prikaz ženskih snova. Ja sam svakako starila i nisam bila ženski san. Morala sam da odem i jako sam se loše osećala. Karijera je posle tog udarca krenula nizbrdo", rekla je "Daily Mail" nekada najpoželjnija italijanska glumica.

Priznala je da je bila tužna, imala je toliko znanja i iskustva u modelingu, a nije znala šta će s tim. Niko je nije hteo, u poslovnom smislu.

*ALT

A godine koje su usledile donele su joj sve manje posla, ali sve više mira i spokoja. Za nju je tada počeo novi život. Odselila se na organsku farmu, dobila je diplomu o ponašanju životinja, uzgajala je pčele, snimala je filmove iz puke zabave.

"Pre dve godine dobila sam poziv iz kompanije "Lancom". Rekla sam da nisam mlađa, ali sam bila radoznala i pristala sam na sastanak. Sačekala me je neverovatno lepa žena. Zgrabila me za ruku i objasnila da su se stvari značajno promenile. Pitala sam je zašto iskopava priču o meni, a ona je samo rekla da je sve bilo velika greška i da želi da je ispravi. Želi drugačiji kraj", rekla je glumica koju su njene reči veoma pogodile i saradnja je obnovljena.

Isabela Roselini sada reklamira proizvode za starije žene, a od kada je potpisala ugovor sa francuskom kozmetičkom kućom, obnovila je i nekoliko glumačkih angažmana.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare