Studirala pravo, ali je zbog lepote postala blogerka

Ona je jedna od najuticajnijih modnih blogerki u Evropi, a njen put bio je potpuno drugačiji od ostalih koleginica. Džanin Vidžert iz Berlina je studirala pravo u Kaselu, dok joj njen Instagram profil nije doneo slavu i mogućnost da na taj način zarađuje.

Utorak, 27.02.2018.

09:04

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by JANINE WIGGERT (@janinewiggert) on

Tokom 2015. godine, kada je broj njenih pratilaca postao dovoljno veliki da joj donese popularnost i novac, ona je otvorila modni i lajfstajl blog i postala je "brend ambasador" za različite kompanije.

Kažu da je nezaustavljiva u svom poslovanju i da gotovo nema blogera koji su svoj uticaj raširili na toliko različitih brendova, kao što je ona uradila.

Reklamira kozmetičke i modne brendove, ali i sportsku opremu, zdrave čajeve, i od kada se ostvarila u ulozi majke - sve one stvarčice potrebne za bebe od kojih se ni ne odvaja.

Prepoznatljiva je po jednostavnom i sofisticiranom stilu, istovremeno modernom i klasičnom, a mlade devojke širom sveta je vole jer često otkriva i svoje trikove za dobar izgled, te kako lako može da se "skine" njen stajling.

A post shared by JANINE WIGGERT (@janinewiggert) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare