Jednostavnije nego što mislite: Ovako ćete postići višestruke vrhunce

Višestruki orgazmi nisu mit i ne viđaju se samo u filmovima za odrasle. Možete ih postići prilično jednostavno uz savete koje donosi portal "Pop sugar".

Utorak, 27.02.2018.

09:38

Izvor: Super žena

Jednostavnije nego što mislite: Ovako ćete postići višestruke vrhunce
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Dakle, čak i kada je za njega kraj ljubavne igre i doživi vrhunac to ne znači da vođenje ljubavi teba da prestane i za vas.

Naime, Alisia Sinkler, klinički seksolog, objašnjava kako možete da imate više orgazama.

Njena preporuka mnogo je jednostavnija nego što možete i da zamislite i ne uključuje nikakve vratolomije.

Kad on doživi orgazam, vi jednostavno nastavite pokrete - to je sve.

"U seksualnoj praksi to zovemo "jahanje na talasu". Možete imati jak orgazam, onda osetite pražnjenje i pad energije, ali nastavite. Ne prestajte da radite to što ste radile, dalji užitak neće izostati", kaže Sinkler.

U tom trenutku, trenutku vrhunca sva čula su na najvišem nivou i to treba da iskoristite.

Sinkler kaže da možete i da premestite energiju na neku drugu zonu, ali samo nemojte da prestajete, da pravite veću pauzu.

"Možda će to na početku delovati kao stimulacija klitorisa, ali ubrzo ćete doživeti opet orgazam. Istražujte sve tačke i erogene zone na svom telu, to je siguran put da doživite višestruke orgazme", kaže ova doktorka koja preporučuje i masturbaciju kao siguran način da započnete praksu višestrukih orgazama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare